yes, yes, yes
yes, yes, yes
Bo sloneczko jest zyciodajne!
Dzis macalismy Merrilka wersja 2, no najblizej imc do analoga, a rozdzielczosc, to to ma tako, ze ho ho ho mery krismas...
tymczasem szyflada deeep.. marusha.....dep, dep....umcyk, umcyk (nbosz znowu glupawka co ja zarlem)
pozdrowionka
...pewnie bylo...juz nie wiem co wrzucam...
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
ehh podziel się tym co brałeś, bo jakaś deprecha idzie![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
brom brał dzisiaj ?
Dzisiejszy nastrój
Jakoś ludzie nie lgną mi w kadr...
Ostatnio edytowane przez jarek_gd ; 7.03.13 o 18:52 Powód: notka
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
jarek_gd, mnie też
Ostatnio edytowane przez wuzet ; 7.03.13 o 19:12 Powód: literówka
kurde świetne foty, muszę zacząć coś robić analogiem, jeszcze 19 klatek do końca filmu... tylko nie mam kiedy... i pogoda sie spsóła...
robić na średniaku, na takim 67 masz 10 klatek na filmie, szybko idzie
Fuji Acros 100, Xtol 1:1
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ