Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Było od razu tak mówić. Weź V500 i jak to mówią: "będzie Pan zadowolony"![]()
Ciekawi mnie gdyby połączyć średni format i V500 z metodą skanowania którą podałem powyżej w linku jakie efekty można uzyskać. Bo skoro już podczas skanowania małego obrazka dawało to widoczną poprawę... to ze średniego powinno wyciągnąć max możliwości.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Holdery są inne, w V600 możesz skanowac naraz więcej klatek, jestbpoprostu więksży otwór . Można go tez kupić osobno i używać z V500, tyle ze nie dzisla wtedy automatyczne zaznaczanie zdjec i trzeba robić to ręznie. Kupiłem go ale nie używam. Dlaczego ? Poprzez to ze jest wieksza przestrzeń do skanowanie, film już ma bardziej tendencje do uginania się, i wole autmatyczne ramkowqnie przez soft. Jak skanuje 645 to mi zaznacza 2 klatki i skanuje od razu dwie. Prawdopodobnie soft V600. Ma automatyczne wykrywanie większej ilości klatek i jest szybciej. Trochę motam ale pisze z telefonu![]()
Witam,
moje pierwsze fotki-testy szkiełkiem SMC Pentax 80/2.
Robione: Pentax Super A + SMC Pentax 85/2 + Fuji 400H
ps. fotki Wuzet-a niezłe, to duuuuży łyk świeżości z NY, tak jak kiedyś Karola![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Kaz de Wro !!!!!!!Gdzieś Ty chłopie był !![]()
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.