Jak nikt nie chce tego Neopana, to ja się piszę. Myślałem, że ktoś będzie w większej potrzebie.
W zamian oddaje Fuji 400H, z terminem do 2014. Nie lubię tego negatywu, wolę Portrę.
Czekam na zgłoszenie.
Jak nikt nie chce tego Neopana, to ja się piszę. Myślałem, że ktoś będzie w większej potrzebie.
W zamian oddaje Fuji 400H, z terminem do 2014. Nie lubię tego negatywu, wolę Portrę.
Czekam na zgłoszenie.
Rolleicord, Canon
flickr
witamy, fajne foty![]()
Witaj tutaj, mi zdjęć brakuje do wrzut w tym wątku. Z tego co widziałem w AO, Tobie długo nie zabraknie![]()
Rolleicord, Canon
flickr
no to się napatrzymy, ale prosimy o krótkie opisy, gdzie , kto, z jakiej okazji jeśli można![]()
Ok. Pierwsze dwie fotki sa z przedwczoraj z Times Square, ot taki spacer po pracy
nastepne 3 z poprzedniego weekendu. W okolicy gdzie mieszkam, na Brooklynie, kręcony był film. Jak widać jedna z głownych rol w tym filmie, nalezy do ojca Henka Curusiowego.
Ostatnio edytowane przez wuzet ; 27.02.13 o 22:09
ech, galopowanie po asfalcie... jak im koni nie żal![]()
Jesli wpatrzysz sie lepiej to zobaczysz ze asfalt jest wyłożony takimi matami, chyba z gumy![]()
Tak sobie zerkam do wątku i aż się łezka w oku kręci... lodówka pusta, F100 u nowego właściciela... ;-(
Pamiętam pierwszy ciepły dzień wiosny w zeszłym roku, się wybrałem jeszcze wtedy z F80 z kitem i Kodak Portra 160. To se ne wrati...