zanim slajdy to poćwiczyć trochę będę musiał, czyli najpierw zdjęcia, popatrzę com narobił a potem moze faktycznie zlajdy bo kuszą mnie właśnie ze względu na możliwość wyświetlania (teściu ma rzutnik jeszcze)
zanim slajdy to poćwiczyć trochę będę musiał, czyli najpierw zdjęcia, popatrzę com narobił a potem moze faktycznie zlajdy bo kuszą mnie właśnie ze względu na możliwość wyświetlania (teściu ma rzutnik jeszcze)
Do krajobrazu - jak mantra: Velvia 100 albo 50. Jeśłi go prawidłowo naświetlisz i prawidłowo go wywołają już po odbiorze z labu i zobaczeniu pierwszej klatki będzie efekt WOW.
Rolleicord, Canon
flickr
Zwiększyłem wartość aparatu dwukrotnie. Mianowicie do Zorki 4 władowałem Velvię 100F![]()
Rolleicord, Canon
flickr
Tak, pierwsze koty za płoty, dziś pierwsze fotki zrobione, Ciekawe co mi powychodzi, sporo wody upłynęło jak ostatnio analogiem fociłem
Będzie dobrze. Na pewno. Może w przyszłym tygodniu uda mi się zrobić skany z ostatniego filmu to oczywiście coś wrzucę.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Zaslabliscie?
Jaca no wiesz co kto jak kto ale autor nic? Wstyd...
Se wyobrazcie stoja reportery i pukaja iso 1600 min, a tu Janeczek wyciaga 6x7 z trzyseta, pokreca Efke 25 na iso 50 i robi taka fote...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Ja nie zasłabłem. Byłem na wakacjach, zrobiłem Zorką Tmaxa i Velvie, ale wywołanie i zeskanowanie trochę trwa
Na weekend się wyrobię pewnie.
Rolleicord, Canon
flickr
To doradźcie co mam dokupić aby spróbować.
Mam Zenitha + Heliosa.
Co jeszcze aby nie przepłacić a spróbować
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||