Z twojego profilu wynika, że urodziłeś się w 1972 roku. Zamieściłeś zdjęcia zrobione w 1968 roku. Zatem: zrobił je ktoś inny. Czy mógłbyś wobec tego zamieścić dodatkowo informację o autorze tych zdjęć?
Żeby uciąć wszelkie nieścisłości to jestem autorem tych zdjęć i to by było wszystko w temacie
Zakamarki - całkiem , całkiem.
Wieża Eiffla - taki trochę bałagan w kadrze nie wiem gdzie mam skupić wzrok.
Ostatnio edytowane przez robert1088 ; 7.08.15 o 15:32
Dla mnie każde moje zdjęcie, które uważam za dobre, jest wiecznie żywe, niezależnie od tego, kiedy je zrobiłem.
Ok, ale tylko dla Ciebie. Do tej pory wydawało mi się, że nie trzeba być tytanem intelektu, żeby zrozumieć przesłanie wątku. Twoja obecność zmienia nieco kryteria doboru intelektualnego. Szkoda, że w dół.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Ten wątek założył przed niespełna trzema laty Jaack. W pierwszym wpisie określił on temat wątku. Nie zaznaczył tam, że zamieszczane tu zdjęcia mają być zrobione obecnie. Temat „Analog wiecznie żywy – nasze zdjęcia” nie sugeruje jednoznacznie, że mają to być zdjęcia zrobione współcześnie, choć daje jednoznacznie do zrozumienia, że mają one być nasze, a nie cudze.
Dla mnie każde moje zdjęcie, które uważam za dobre, jest wiecznie żywe, niezależnie od tego, kiedy je zrobiłem.
Jak Ty to robisz? Czemu to zawdzięczasz? Czyto kwestia diety, a może ćwiczeń fizycznych?
Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.