Ale ja już go przechodziłem, jakieś 25 lat temu, widocznie nie wyleczony poprawnie i do końca
![]()
Ostatnio edytowane przez sepi19 ; 25.09.14 o 00:20
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Ormo![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Bardzo lubie ten motyw.
Aa.. dziękuję!
Tak przy okazji: może zaczęli Byście pod fotami pisać o procesie wołania, czym jaka temperatura, czas.
A jak któryś z kliszowców bawi się w udoskonalanie odbitek podczas naświetlania to też parę słów: maski, filtry i cała reszta.
To mogło by przyciągnąć do fotografii kliszowej "świeży narybek" a i wątek byłby nie tuzinkowy.
opis pod fotką w znacznikach:Kod:coś tam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboor, a może byś tak przeczytał pierwszy post ? Tam masz wszystko wyjaśnione przez autora, co chciałby, aby w tym wątku było umieszczane i w jakiej formie. Pisz do niego, on tu jest "Panem i władcą", a my tylko się skromnie dokładamy. Albo mam lepszy pomysł ! Załóż sam taki wątek, wrzucaj zdjęcia, pisz co i jak, przecież wiesz co i jak. Prawda?
Wiem, że intencje masz dobre, ale mieszasz chłopie nie wiadomo po co. Wątek, do puki się nikt do niego nie wtryniał, żył sobie swoim spokojnym rytmem i nam jest z tym dobrze![]()
Sepi19:
primo: autora już nie ma na forum
secundo: ciekawią mnie detale, więc poddaję pomysł na uatrakcyjnienie wątku.
tertio: czemu traktujesz mnie jak raroga? Co to znaczy: nie wtryniał??
quadro: użyję sformułowania którego bardzo nie lubię: czytaj ze zrozumieniem.
Mój post to odpowiedź na post MacGrong'a zauważyłeś? A to co piszę z racji zbanowanego
założyciela wątku kieruję do Was bo wiele rzeczy mnie jako odbiorcę ciekawi, więc Ty jako
twórca zwróć łaskawie na to uwagę, zamiast sobaczyć mnie(odbiorcę) za to że ośmielił
się wejść na wernisaż i poddać pomysł wystawcy. Dobrze?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie dobrze, przeczytaj jeszcze raz to co ja Ci napisałem, ale bez emocji. Ok ?