Ładnie daje kolorki, lepsze to niz ten ProPhotoXL
Ja dam w 2 kolorach.
Acros 100, HC-110
Ładnie daje kolorki, lepsze to niz ten ProPhotoXL
Ja dam w 2 kolorach.
Acros 100, HC-110
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 21.06.13 o 07:50
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ciekawe kadry. Fajnie się tu zagląda.![]()
"RETKINIA STORY" c.d.
Ostatnio odebrałem kliszę gdzie mam trochę fotek z mojego osiedla. Nie są to najfajniejsze, które można zrobić w tym miejscu ale najwyżej w przyszłości dorzucę kolejne.
Od strony północnej granicę Retkini wyznacza ulica Kusocińskiego. Za nią aż do ulicy Konstantynowskiej jest pas (jakieś 1 do1,5 km) łąk, lasków i krzaczków które to stanowią całkiem miłe miejsce do spacerów, biegania, rowerowania, brykania na qudach i motocyklach, obalania flaszek, win i piw bez potrzeby dalszego wyjazdu. W zasadzie każdy znajdzie tutaj coś dla siebie w sąsiedztwie bloku hehe
. Pas ten przedziela ulica Juszczakowicza biegnąca od Konstantynowskiej do Kusocińskiego i po stronie zachodniej mamy wyżej wspomniany pas nieużytków a po wschodniej tzw "Górka Jońskiego", która to jest pozostałością bo betonie z zawalonych bloków, różnych śmieci i pozostałości po budowie osiedla. Górka ta przez lata obrosła piachem i była taką sobie wysoką górką ale jakieś kilka lat temu poddano ją rewitalizacji zrobiono ścieżki inne pierdoły, dzięki czemu trochę zyskała na wizerunku. Jest to pomysł Pana posła Jońskiego i pewnie stąd ta nazwa. Dalej na wschód od górki ulica Kusocińskiego graniczy z niską zabudową starych domków i Ogrodem Botanicznym i tak aż do ulicy Retkińskiej.
Dzisiaj kilka fotek z pasa nieużytków przy okazji jak z moją córką wybrałem się na wieczorny spacer. Przy następnej okazji będą lepsze bo właśnie jedzie do mnie 20 klisz po 1,99 za sztukę Solutiona hehe
- będzie na czym cykać prawie za darmo
. No i warunek, że moje pierwsze w życiu "wołania" wypalą
Fotki Oli OM10 na Solutionku 200 po terminie
A tutaj wyżej opisane nieużytki widziane przez LOMO L-CA na Kodaku 200
A tutaj sama ulica Kusocińskiego obecnie remontowana widziana przez LOMO wystawione z rączką ponad dach samochodu
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 21.06.13 o 12:39
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Skrzypka dam i do roboty spadam
Acros 100, HC-110
Acros 100, HC-110
Ale fajowskie te ludziki. Jednemu nawet siusiaczka widać hihi
Miałem to dać przy okazji mojego story z osiedla ale skoro dałeś ludziki to ja teraz pokażę je od trochę innej strony
Oli Om10 + Solution 200
A tak też przy okazji bo mi się trochę nudziło to z HDR'owałem fotę z Lomo na Kodaku 200
A tutaj to już wybitnie nie wiedziałem co z sobą robić (roboty mam pełno a ja pierdoły sobie wynajduję )
Dwie fotki z Oli OM10 + Solution 200. Cały kadr plus dodana 1/3 ręki z innego kadru no i rameczka
Czyli - stary ja mam dość i wychodzę z tego kadru
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 22.06.13 o 00:18
jednym słowem, serwujesz na tutaj zadupie
Acros 100, HC-110
wuzet, nie wiem o co chodzi ale w ogóle nie widzę u siebie twoich zdjęć tylko podpisy pod nimi. Inne są okej.