Takiej chemii lepiej nie tykaj. A koreks(y) to tez zobacz jakie to to stare ustrojstwa. Bo jak stary Krokus naten przykład, to bedzie Ci troche odjete z tej przyjemności ciemniowej![]()
Takiej chemii lepiej nie tykaj. A koreks(y) to tez zobacz jakie to to stare ustrojstwa. Bo jak stary Krokus naten przykład, to bedzie Ci troche odjete z tej przyjemności ciemniowej![]()
a ja jak czas pozwoli nie odpuszcze takiej okazji. Jeszcze fimu nie skończyłem![]()
Wuzet czyli lepiej kupić sobie nowy koreks? A co z chemii aby to było relatywnie nie za drogo a z dobrymi efektami? Instrukcję obsługi to już jakąś w internecie wynajdę
Biker Ty tyle nie gadaj tylko zostaw w domu to E30 i weź analoga. Zdążysz się nabawić tą E30'stką
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Najtaniej w zakupie wyjdzie Kodakowski D-76 na litra. Jesli bedziesz go używał w rozcieńczeniu roboczym 1:1 to wystarczy Ci na 6 filmów. Jakbys juz chciał sie bawic w wiekszą ilość filmów, to są inne wywojki, które w zakupie są nieco droższe, ale w przeliczeniu i wydajności na film wychodzą juz znacznie taniej. U mnie podstawowym wywoływczem jest HC-110. Napewno potrzebujesz jeszcze utrwalacz i to muszisz kupic. Nie obowiązkowy jest przerywacz i zmiekczacz. Przerwać możesz woda z octem, lub poprostu samą wodą, a na ostatnie płukanie jako zmiekczacza mozesz użyć "ludwika", tego od naczyń (kilka kropel)![]()
Niech ktoś Wuzetowi ode mnie plusy klepnie bo ja nie mogę bo za mało pkt. rozdałem
Chyba się skuszęAle najpierw dobrze rozkminię mój skaner
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Tak wogóle, jak by ktoś z Was miał problem z Olkowymi OEM-ami, to mam dla Was objazdowy serwis
Kodak Elitchrome 100
No to kupię sobie koreks, te chemiczne specyfiki i jeszcze kilka C-B klisz i na Pentaxie je pojadę. O ile działa bo baterii jeszcze nie mam
![]()
Klepłem
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Zanim kupisz koreks, mozesz jednak sprawdzic ten rodzicielski. Moze jest ok.
Sprawdzę, sprawdzę i powinny być ok bo mój tata bardzo o to dbał![]()