Dla OM-40 jest to w miarę proste:
http://www.butkus.org/chinon/olympus...TIPLE EXPOSURE
Dla OM-40 jest to w miarę proste:
http://www.butkus.org/chinon/olympus...TIPLE EXPOSURE
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Zostanę jednak w cudowaniu przy LOMO i TRIP'ie 35 bo można w nim tak samo jak w Lomo![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
W końcu podłączyłem skaner pod laptopa gdzie mam Viste i zeskanowałem kliszę Fuji, która była po terminie z Lomo. Ta klisza jako doświadczalna przeszła mnóstwo prób na różne rodzaje skanów i mało się z nią obchodziłem delikatnie a po za tym z Lomo też uskuteczniałem dziwne rzeczy gdzie jak najmniej było ustawione na auto a jak najbardziej na dziwactwa
LOMO-DROGA prze Fuji budowana
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
XP2
Ostatnio edytowane przez wuzet ; 9.06.13 o 21:15 Powód: złe zdjęcie
Wojtek pochwal się czym i na czym
Wuzet widzę szalejesz z nowym oczkiem ale o czym ja mówię - tyle klisz w jeden dzień
No to ja LOMO-LAS czyli las z Lomo na przeterminowanym Fuji. Wiecie co ja chyba te foty z tej kliszy nie doświetlałem wtedy a przynajmniej większość (tak mi się coś kojarzy a to prawie rok temu było)
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 9.06.13 o 21:26
CRX -> EOS 33 z Tamronem 28-105/1:4-5,6 na Kodaku 400
No to ja wrzucam kolejnego LOMO-BZDETA pod postacią LOMO-ŚLADÓW (chyba dam tytuł "Śladami Lomo") na przeterminowanym Fuji 200
. Ale szczerze to podoba mi się ten zielony zafarb na większości kadrów
Zielony zafarb ale szczerze to rzeczywiście tak jakoś zbójecko burzowo wyszło![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 9.06.13 o 22:25
Jak już jesteśmy przy lomo to wrzucam moją lifestylową coca-colkę: