Coś tym gościom na drugiej fotce zrobił? Wyglądają jakby się na Ciebie zaczaili celem wpier papier![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 16.05.13 o 00:45
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Znalazłem dobrą plenerowa plansze do kalibrowania klisz kolorowych
Fuji Reala 100
Mnie najbardziej co wyszło kolorowe na tej kliszy Kodaka to graffiti z fragmentu muru łódzkiego zoo. Generalnie dla mnie jest to najfajniejszy motyw ze wszystkich graffiti znajdujących się na tym murze
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Koleje śląskie i machina zmian
Fuji Reala 100
Ta maszyna w prawym dolnym to Twoja?![]()
O kasku nie zapominaj, wszystko pod kolor dresiku![]()
Wuzet no ta fotka dopiero pokazuje jakie cudo wynalazłeś. Ale muszę coś dorzucić abyś nie poczuł się za słodko - rowerek psuje kadr a kasak go szpeci hihi
(tak sobie żartuje jak zwykle)
. Wuzet a to nie jest czasami Twój rower i nie chciałeś się pochwalić na jakim wypasionym bobo zasuwasz?
Bo ja czasami od córki pożyczam ten poniżej i hulam na miasto wieczorem po klubach. Panienki widząc mnie na takim wehikule ino kiecki w górę podnoszą
OM10 Kodak ProFoto XL 100
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 16.05.13 o 12:11