wuzet, jak oglądam Twoje zdjęcia to zazdroszczę Ci miejsc do fotografowania
To przedostatnie bardzo mi się podoba, chyba najbardziej podchodzą mi zdjęcia nocne właśnie w czerni i bieli, jakby wyjęte z jakiegoś filmu Noir.
Skoro jesienna fota wiosną jest okej to ja zarzucam skanem zimowym
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Z innej, zaniosłem im dwie, jedna skopali ale druga był już w porządku i oto mały efekt powyżej. Pstryknięte małpką Chinona z Kodak Colorem w środku.
Fajnie wyszło to zdjęcie. Tak dziwnie fajnie jak dla mnie oczywiście![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
HP5+, DD-X 1:9