Tyle zachodu, to w nocy się pewnie jeszcze błyska![]()
Tyle zachodu, to w nocy się pewnie jeszcze błyska![]()
Rolleicord, Canon
flickr
Trafiłeś w 10. Leżąc na plaży z nudów była to moja samowolka budowlana z tego co pod łapą znalazłem
A co do samowolki budowlanej to jak ja lubiłem jeździć pod namioty mmmmmm. Zaczęło się od harcerstwa a potem niejedne wakacje spędziłem pod namiotami i jak ja to wszystko miło wspominam
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jak byłem piękny i młody (teraz tylko piękny) też sie biwakowało pod namiotem.
Auto jeszcze dam.
Fuji Reala 100
To ja dorzucę moją dawną służbową kruszynę w wersji karoserii w malowaniu maskującym. Byłem wtedy na działce a śniegu tyle napadało przez noc, że czasami gdzieś tylko jakiś traktor przejechał
. Dobrze, że po dwóch dniach zaczęło odpuszczać bo myślałem, że będę musiał sobie urlop przedłużyć z powodu niemożności dojechania gdziekolwiek
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Panowie tak się o coś zapytam? Już kilka razy zostałem wyzwany od podpaskowego chłopca itd. z racji pewnych fotek i umiłowania do podpasek (no w końcu było się osiem lat przedstawicielem w BELLI). Do czego zmierzam. Właśnie znalazłem kilka fotek w tematyce podpaskowej z Zenita 12 XP i czy je Wam tu wrzucić czym na pewno zaniżę poziom wątku i sprowadzając go do rangi fejsowatości i sweetfotowatości?![]()
TMax 400, na 100, HC-110
Hmmm rower wykańcza jak wóda i wystarczy tylko na zdjęciu rower podmienić na stojące flaszki![]()
Że się tak wyrażę, co Wy mi tu ludaczkowie nalepszy wynalazek człowieka obrażacie![]()
Dzięki temu wątkowi, dopóki nie wykończę klisz w aparatach przeglądam sobie albumy i jakie kwiatki znajduję o których zapomniałem
Fajne miałem zajęcia na Polibudzie co? I jakie wdzianko w dechę a nawet w dwieByło to robione Zenitem albo Praktiką już nie pamiętam
![]()