Spoko![]()
Spoko![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Zenit 12 XP z Heliosem 77M-4 1,8/50 i jeszcze mo"R"że
Zenit 12 XP i w pole
LOMO L-CA i jak to Lomo "kanał" z winietą i nie tylko
Wszystko to skany odbitek![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 2.05.13 o 23:30
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Philadelphia na horyzoncie. 45mm na 6x7. Fuji reala 100
Wuzet lubię niebieski. Mini domki na bezkresie oceanu i nieba - fajne
No to ja jak to się mówi z braku laku do kiedy nie wykończę klisz i ich nie wywołam będę wstawiał skany. Na kilku będą osoby ale kiedyś klisze się szanowało i człowiek strzelał siebie bądź rodzinę aby mieć pamiątkę
No to nadal Zenit 12 XP i morze
Zenit 12 XP i zachód słońca
Zenit 12 XP plus jakaś ruska tania lampa błyskowa z rynku i się Wam przyznam, że kocham to zdjęcie. Fakt mam do niego podejście osobiste ale je uwielbiam
![]()
I wcale mnie to nie dziwi, ładna parka![]()
Wuzet mam pytanie bo gdzieś widziałem, że chyba używałeś jakiejś LOMO KLISZY. Mają one jakieś efekty specjalne (bo się zastanawiałem nad jej zakupem) czy to taka normalna klisza tylko, że z nazwą Lomo?
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 3.05.13 o 02:41
Tak, robiłem na filmach Lomo. Są chyba takie co dają dodatkowe efekty, ale są i takie "normalne". Ja miałem tą nieprzyjemność, robić na tych niby "normalnych" do średniego formatu. Nie polecam, bo tam jest fatalny papier owijający klisze, który sie dobija na niej i zostawia ślady. Szkoda pieniędzy. Robiłem tez na takiej specjalnej kliszy pod format 110. Nikt juz praktycznie nie robi filmów pod ten format. Te juz wyszły w miare znośnie. Myśle ze filmy pod mały obrazek (35mm) tez powinny byc w miare normalne, bo tam klisza jest w kasetce i nie powinno byc tego problemu z odbijającym sie papierem. Nie mniej jednak nie polecałbym pchania sie w te wynalazki. Mysle ze normalna tania klisza kodaka czy fuji, jest i tak tańsza od tego Lomoshitu i na pewno lepsza jakość z tego bedzie.
To pisałem ja, wuzet![]()