wuzet fajne foty prezentujesz, miło tu zaglądac. Wkrótce może i ja cos pokażę, czekam tylko na odpowiednią okazję.![]()
wuzet fajne foty prezentujesz, miło tu zaglądac. Wkrótce może i ja cos pokażę, czekam tylko na odpowiednią okazję.![]()
Wiecie co Panowie?
Uwielbiam ten wątek, chociaż wrzucam sobie tutaj takie niskolotne foty w porównaniu z Wami a tylko dla tego bo nie mogę doczekać się wypstrykania kliszy a że zdjęcia mam rzadko okazję robić gdzieś specjalnie tylko dla zdjęć to walę foty nawet śmietnikom. Tak sobie czasami chodzę po innych wątkach gdzie piszą o nowych aparatach bądź aparatach, które mają się pojawić i normalnie panuję tam taki stan napięcia i ekstazy jak przed samym wytryskiem i wszyscy się zastanawiają czy zostajemy z opcją konsekwencji na całe życie czy jednak może do rączki i dzieci w chusteczkę bo to nie ta
A tutaj, spokój, cisza, sielsko, czym starszy aparat tym fajniej....więc ja się pytam po co tak gonić za wszystkim. Czym bardziej się za czymś goni tym szybciej to ucieka a my musimy szybciej i szybciej biec dostając co raz większej zadyszki i zapominając o celu tej pogoni.
No dobra to teraz po tych przemyśleniach denna fota bo z poziomu uziemienia Olusia Tripka 35
Ale wracając do kwestii technicznych to dzisiaj strzeliłem kilka fot Zenitem 312m i tak się już przyzwyczaiłem do OM10, że miałem wrażenie iż siła uderzenia lustra w Zenicie wyrwie mi ten aparat z rąk![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 2.05.13 o 01:22
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
bo nie ma jak harmonia, spokój, sielanka i dobry humor![]()
Co do wywoływania klisz to się nad tym mocno zastanawiam ale co do ciemni to raczej odpada. Nie mam miejsca a po za tym brak czasu. Wuzet ja od dwóch lat nie mam czasu wymienić trybu przenoszącego napęd z silnika na skrzynię biegów z tego maleństwa poniżej (przyśpieszenie jak F1 i prędkość 80 km/h) a mam wielką ochotę znowu poskakać na wysokość kilku metrów. Muszę to w końcu zrobić bo postrzelałbym mojej zabawce foty
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
CzaRny wymień, wymień nie bądź taki![]()
Ostatnio edytowane przez fura ; 2.05.13 o 12:15
mój błąd, chodziło mi o to że zdjęcie zostało przerobione na panoramę
myslałem że to zmieniłem przy edytowaniu posta
![]()
Te wagony wyszły bardzo dobrze. Kompozycja na plus.
Rolleicord, Canon
flickr