trochę ponadrabiałem zaległości, duuużo tego więc nie będę się wymondżał co mi się bardzie a co mniej podoba. Fajnie spędziłem czas i to jest najważniejsze. Mam w końcu film skończony, do wywołania po weekendzie wysyłam![]()
trochę ponadrabiałem zaległości, duuużo tego więc nie będę się wymondżał co mi się bardzie a co mniej podoba. Fajnie spędziłem czas i to jest najważniejsze. Mam w końcu film skończony, do wywołania po weekendzie wysyłam![]()
Wczoraj zaszalałem i wystrzelałem 8 rolek średniego... na dzisiaj tez cos jeszcze zaplanowałem ... oj bedzie sie lała woda w łazience
Póki co szuflada
Lomography Color 100
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
CzaRmaX, napisałem że średniego ... czyli 8 x 10, bo to Pentax 67 był. Kolor juz sie suszy, za chwile b/w .
Ja też następną rolkę hp5 wystrzelałem i dzisiaj jak znajdę trochę czasu to załaduję do koreksu a jutro będę wołał. Zamówiłem też t-maxa 100, bo słyszałem duużo dobrych opinii o nim. A tak poza tym to buteleczka Ilfosolu też czeka na jakąś pięćdziesiątkę lub setkę
Tak btw to fotografia analogowa jest wciągająca jak...
Parówkowym skrytożercom mówimy: NIE!