Witam
Znalazłem na Allegro takie cuś:
![]()
Prawdziwego gripa toto nie zastąpi ale powinno ułatwić pracę jedną reką.
Jak myślicie?
Witam
Znalazłem na Allegro takie cuś:
![]()
Prawdziwego gripa toto nie zastąpi ale powinno ułatwić pracę jedną reką.
Jak myślicie?
W olku jest coś takiego
http://www.olympusclub.pl/olypedia/i...o_uchwytu_GS-2
było sobie życie
Taak, jeśli używa sie E-1, E-330 chyba też...
Ale ja mam E-510a do tego modelu nie ma gripa a tego, oryginalnego paseczka z Twojego postu, nie byłoby do czego przyczepić![]()
Ja używam tego ustrojstwa z E500. I chwalę sobie. Nie używam w ogóle paska na szyję.
Tego z mojego postu, rozumiem?
No jeśli sprawdza się w Twoim street-foto to chyba sobie sprawię.
Jest troszke tych gripow na Allegro:
http://www.allegro.pl/search.php?str...1709&country=1
Kiedys nawet chcialam sobie kupic, ale nie znalazlam do E330, wiec sobie darowalam... Ale ogolnie mi sie podoba taki patent, musi sie swietnie nosic
[moze cos jednak jest do TrzystaTrzydziestki... poszukam :P]
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Miałem kiedyś takie ustrojstwo i chwaliłem sobie.Zamieszczone przez dog_master
Takie gripy są uniwersalne i właściwie pasują do prawie wszystkich aparatów. Rozstaw reguluje się paskami.
2ev
Nigdy się nie tłumacz – przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą.
Mark Twain
Inna firma, ale zasada "działania" podobna. I wygląd też podobny.Zamieszczone przez Woytec60
W USA robiłem podchody do czegoś takiego ale w końcu nie kupiłem. Opinia Rafała mnie dodatkowo zachęciła, tym bardziej, że nie przepadam za paskami na szyję - aparat na szyję zakładam chyba jedynie przy zmianie obiektywów - wówczas jest wygodniej i nie ma ryzyka, że wypadnie z ręki. Chyba sobie kupię - w końcu to nie jakieś wielkie pieniądze - E-330 cudak dopiero będzie cudacznie z tym wyglądać...
Jak kupię zdam relację jak mi się sprawdza...
Zamówiłem.
Gdy dojdzie i trochę popracuje, napiszę jak to sie sprawdza.
Edycja
Prawie crash![]()