Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 109

Wątek: indywidualny kurs foto

Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Odp: indywidualny kurs foto

irek50 - a może dał byś się zaprosić do Warszawy, za zwrot kosztów czy jakoś tak?
    Wiem, że w swoich czterech kontach najlepiej, ale może znajdziesz studio odpowiednie do przeprowadzenia takiego szkolenia (odpłatnie oczywiście)?

Ja niestety jestem niezmototyzowany, więc dojazd do Ciebie jest dla mnie bardzo problematyczny, a wręcz nierealny.

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez fotomini Zobacz posta
    irek50 - a może dał byś się zaprosić do Warszawy, za zwrot kosztów czy jakoś tak?
    Wiem, że w swoich czterech kontach najlepiej, ale może znajdziesz studio odpowiednie do przeprowadzenia takiego szkolenia (odpłatnie oczywiście)?

Ja niestety jestem niezmototyzowany, więc dojazd do Ciebie jest dla mnie bardzo problematyczny, a wręcz nierealny.
    ----------------
    Czy wyobrażasz sobie cenę wynajęcia studia w Warszawie? --to jest absurd ... u mnie można nocować bezpłatnie, i modelkom tylko coś (50zł) zapłacić....

---------- Post dodany o 19:22 ---------- Poprzedni post był o 19:18 ----------

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Zamiast kursu foto to zrobcie raczej sobie takie spotkania na temat fotografi studyjnej.Takie kameralno kolezenskie z wymiana doswiadczen.Moze byc jedna lub dwie osoby wiodace w temacie.
    Organizujac i prowadzac kurs foto,tym bardziej platny w jakiejkolwiek formie zobowiazujesz sie do rozgryzienia tematu w sposob zrozumialy i z cala gama roznych przykladow,i wskazan,pokazanych na wlasnym przykladzie.Mozna trafic na pytania zwiazane z tematem na ktore nie bedzie sie potrafilo odpowiedziec,lub drugi uczestnik bedzie wiecej wiedziec.Co wtedy??
    -----------
    Oczywiście Twoja propozycja jest słuszna... mnie nie wypada zarabiać na naszym OC i nigdy tego nie robiłem --pozdrówka

Banned Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Irek napisałeś:
    "Niedaleko Lublina czyli w Zamościu mogę kaźdego z Kolegów poduczyć w swoim studio za parę piw łącznie z nocowaniem w mojej firmie"
    teraz 50 zł za modelkę życzysz sobie? do aktu pozuje? to jak w końcu?
    Ostatnio edytowane przez konradkkk ; 7.11.12 o 20:29

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez konradkkk Zobacz posta
    Irek napisałeś:
    "Niedaleko Lublina czyli w Zamościu mogę kaźdego z Kolegów poduczyć w swoim studio za parę piw łącznie z nocowaniem w mojej firmie"
    teraz 50 zł za nocleg życzysz sobie? to jak w końcu?
    -----------
    Nic nie liczę dla siebie, ale gdyby ktoś chciał fotografować modelki to trzeba zapłacić (niektóre dziewczyny za zdjęcia dla nich też się zgodzą, ale za 50zł to gwarantuję )

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

irek50 to podsumowanie zrób swojej oferty jeśli możesz...pare piw, 50 zł dla modelki aktowej, koszt dojazdu, nocleg za darmo, nauka cały dzień w studio, co jeszcze?

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria

irek50 to podsumowanie zrób swojej oferty jeśli możesz...pare piw, 50 zł dla modelki aktowej, koszt dojazdu, nocleg za darmo, nauka cały dzień w studio, co jeszcze?
    --------------
    Nie ma mowy o aktach ... miałem takie chętne wcześniej ... teraz ewentualnie normalne ładne dziewczyny (czasem można namówić "za zdjęcia" ale za 50 zł bez problemu) --Ja nic nie chcę zarobić... postawisz piwo (a) albo nie jak Cię nie stać ... Taki już jestem i nie marudź --zapraszam
    ----
    Może nie wiesz, ale odwiedza mnie w Zamościu Jack i ostatnio kolega Dzemski (ale oczywiście nie w celach szkoleniowych )
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Rotation of P9076060.JPG
Wyświetleń:	62
Rozmiar:	247,2 KB
ID:	73249  
    Ostatnio edytowane przez irek50 ; 7.11.12 o 20:55

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

no to co za oferta...aktów nie ma? to jak to tak....to co zrobisz to podsumowanie w końcu czy jak?

darkelf
    Gość

Zaraz padne.

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria

no to co za oferta...aktów nie ma? to jak to tak....to co zrobisz to podsumowanie w końcu czy jak?
    Aktów nie ma... to tylko propozycja a nie oferta --- Mirek dał najlepszą propozycję: "spotkanie klubowiczów" i ja jestem za tym...

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria

Guys, relax ... napijcie się zamiast napinać
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....