A juz chciałem pytać jak to zorganizowałeś, że udało Ci sie w budżecie zmieścić...![]()
A juz chciałem pytać jak to zorganizowałeś, że udało Ci sie w budżecie zmieścić...![]()
--------------
Zrozumiałem, że Ty chcesz uczyć ... poucz się sam co najmniej 5 lat... przecież robisz ogólnie amatorkę (czasem coś Ci ładnie wyjdzie, ale ogólnie więcej błędów niż pozytywnych efektów...) Niedaleko Lublina czyli w Zamościu mogę kaźdego z Kolegów poduczyć w swoim studio za parę piw łącznie z nocowaniem w mojej firmie... (podpisałem dyplomy jako nauczyciel i egzaminowałem 4 mistrzów i ok 100 czeladników w dawnych czasach...)
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 7.11.12 o 17:44
RobertW3D musisz wybrać się do irka50
fret to jest moja słodka tajemnica....
Ostatnio edytowane przez konradkkk ; 7.11.12 o 17:47
Ja tam tylko amatorem jestem i aż tak się nie znam ... a że nieco bardziej ambitnym, to jeszcze chcę się czegoś nauczyć
Prawda jest taka, że aby umieć robić sesje w studio, to trzeba wiele lat poświęcić na próby i wyrobienie sobie własnego stylu. Na początek w ogóle chcę się nauczyć z czym to się je - pewnie i tak nigdy nie wyjdę poza zdjęcia rodziny i przyjaciół, ale kto wie ... życie różne figle płata. Jeszcze 10 lat temu miałem zupełnie inny pomysł na życie[COLOR="Silver"]
Ostatnio edytowane przez RobertW3D ; 7.11.12 o 19:50
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
RobertW3D napisz potem jak było u Irka.....ja do tego czasu nie odważę się wychylić w tej kwestii
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 7.11.12 o 19:54
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
-----------
Jeszcze raz powtórzę --Jeśli ktoś się postara i będzie miał cierpliwość, to w pól roku nauki (własnej) zrobi super zdjęcia studyjne ...--podstawą jest współpraca z modelem/modelką ... oświetlenie jest sprawą łatwiejszą... (konradkkk jest na dobrej drodze , ale zbyt idzie na skróty czasem)
Zamiast kursu foto to zrobcie raczej sobie takie spotkania na temat fotografi studyjnej.Takie kameralno kolezenskie z wymiana doswiadczen.Moze byc jedna lub dwie osoby wiodace w temacie.
Organizujac i prowadzac kurs foto,tym bardziej platny w jakiejkolwiek formie zobowiazujesz sie do rozgryzienia tematu w sposob zrozumialy i z cala gama roznych przykladow,i wskazan,pokazanych na wlasnym przykladzie.Mozna trafic na pytania zwiazane z tematem na ktore nie bedzie sie potrafilo odpowiedziec,lub drugi uczestnik bedzie wiecej wiedziec.Co wtedy??
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie