Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 109

Wątek: indywidualny kurs foto

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

Odp: indywidualny kurs foto

A juz chciałem pytać jak to zorganizowałeś, że udało Ci sie w budżecie zmieścić...

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez konradkkk Zobacz posta
    Co myślicie o indywidualnych kursach foto?

np: pokazanie osobie całego procesu sesji w studio, od zera do gotowego produktu.
    --------------
    Zrozumiałem, że Ty chcesz uczyć ... poucz się sam co najmniej 5 lat... przecież robisz ogólnie amatorkę (czasem coś Ci ładnie wyjdzie, ale ogólnie więcej błędów niż pozytywnych efektów...) Niedaleko Lublina czyli w Zamościu mogę kaźdego z Kolegów poduczyć w swoim studio za parę piw łącznie z nocowaniem w mojej firmie... (podpisałem dyplomy jako nauczyciel i egzaminowałem 4 mistrzów i ok 100 czeladników w dawnych czasach...)
    Ostatnio edytowane przez irek50 ; 7.11.12 o 17:44

Banned Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

RobertW3D musisz wybrać się do irka50

fret to jest moja słodka tajemnica....
    Ostatnio edytowane przez konradkkk ; 7.11.12 o 17:47

darkelf
    Gość

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria

Ja tam tylko amatorem jestem i aż tak się nie znam ... a że nieco bardziej ambitnym, to jeszcze chcę się czegoś nauczyć
    Prawda jest taka, że aby umieć robić sesje w studio, to trzeba wiele lat poświęcić na próby i wyrobienie sobie własnego stylu. Na początek w ogóle chcę się nauczyć z czym to się je - pewnie i tak nigdy nie wyjdę poza zdjęcia rodziny i przyjaciół, ale kto wie ... życie różne figle płata. Jeszcze 10 lat temu miałem zupełnie inny pomysł na życie [COLOR="Silver"]
    Ostatnio edytowane przez RobertW3D ; 7.11.12 o 19:50
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

Banned Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

RobertW3D napisz potem jak było u Irka.....ja do tego czasu nie odważę się wychylić w tej kwestii

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria

RobertW3D napisz potem jak było u Irka.....ja do tego czasu nie odważę się wychylić w tej kwestii
    --------------
    Nie rób sobie jaj z tematu ... Ja mam doświadczenie 35 lat z oświetleniem w studio (20 lat przy aparatach tradycyjnych)... Nie jest trudno w obecnej dobie cyfrowej nauczyć się tego wielokrotnie szybciej ... trochę cierpliwości i dalej własna inwencja...
    Ostatnio edytowane przez irek50 ; 7.11.12 o 19:54

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria

Spokojnie - poczekam na Twoje Warsztaty są raczej moim realizacją mojego foto-bzika niż pomysłem na życie.
    Z mojego amatorskiego punktu widzenia zarówno Twoje jak i Irka zdjęcia mi się bardzo podobają i sam chciałbym umieć pewnego dnia takie robić ...
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez RobertW3D Zobacz posta
    Spokojnie - poczekam na Twoje Warsztaty są raczej moim realizacją mojego foto-bzika niż pomysłem na życie.
    Z mojego amatorskiego punktu widzenia zarówno Twoje jak i Irka zdjęcia mi się bardzo podobają i sam chciałbym umieć pewnego dnia takie robić ...
    -----------
    Jeszcze raz powtórzę --Jeśli ktoś się postara i będzie miał cierpliwość, to w pól roku nauki (własnej) zrobi super zdjęcia studyjne ...--podstawą jest współpraca z modelem/modelką ... oświetlenie jest sprawą łatwiejszą... (konradkkk jest na dobrej drodze , ale zbyt idzie na skróty czasem )

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Zamiast kursu foto to zrobcie raczej sobie takie spotkania na temat fotografi studyjnej.Takie kameralno kolezenskie z wymiana doswiadczen.Moze byc jedna lub dwie osoby wiodace w temacie.
    Organizujac i prowadzac kurs foto,tym bardziej platny w jakiejkolwiek formie zobowiazujesz sie do rozgryzienia tematu w sposob zrozumialy i z cala gama roznych przykladow,i wskazan,pokazanych na wlasnym przykladzie.Mozna trafic na pytania zwiazane z tematem na ktore nie bedzie sie potrafilo odpowiedziec,lub drugi uczestnik bedzie wiecej wiedziec.Co wtedy??