|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Coś takiego, to graffiti na jednej z łódzkich kamienic.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saborku to graffiti ma dwie części i jako całość ciekawie wygląda, ale strasznie trudno sfocić je w całości. Ciasny teren, parking, wysokie ogrodzenie na prywatnym terenie. Całość sfociłem dość dawno temu i jest w dwóch fotkach na mojej stronie w dziale o Łodzi. Można jednak zrobić z tego ciekawy rysunek lub szkic.
To druga część.
A było takie stare jak "Telewizja Óć" to podmienić napis na Olympusclub.pl i voile.
Tamto stare to chyba nie ma żadnych zastrzeżeń patentowych ani znaków towarowych.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ja z kolei proponuję dyskretne nawiązanie sprzętowe, do d300s oczywiście.