Prosimy o konstruktywne uwagi.
---------- Post dodany o 20:05 ---------- Poprzedni post był o 20:04 ----------
Podeślę kilka fotek jutro ub pojutrze...
Prosimy o konstruktywne uwagi.
---------- Post dodany o 20:05 ---------- Poprzedni post był o 20:04 ----------
Podeślę kilka fotek jutro ub pojutrze...
Cześć Olek! Czekam na fotki...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Cześć Olek! Czekamy![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Sam też jestem cieakaw i czekam. Dałem mojemu 5 letniemu synowi mały kompakcik w zeszłym roku i czasem mnie jego kadry i pomysły bardzo zaskaują. Dziecięca wyobraznia i pomysłowość jest bardzo ... inna (w dobrym znaczeniu tego słowa).
OlekD - jesteś mistrzem marketingu! Dawaj te fotki, chłopie!![]()
pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
------------------------------------------------------------------------------------------------------
'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A ja właśnie dziecku (7 lat) kupiłem Olka TG-310. Na razie jest zafascynowane samym cykaniem i nagrywaniem wszystkiego dookoła co się nawinie. W weekend już trochę popracujemy nad pomysłami na fotki, ujęcia, kadrowanie, zgrywaniem na kompa.
Sądzę że za 1-2 miesiące coś już będę mógł wybrać, chyba że się znudzi. Więc może jakiś kącik "smyków"? Np do 12 lat.
Oly E-520, ZD14-42, ZD40-150
A pamiętacie jak było na Jurze ? - młody w kręgu wygranych, Świerze spojrzenie, nieszablonowe ujęcie i ,,, sukces.
Więc dajmy Olkowi się ogarnąć i grzecznie poczekajmy![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Olek ogarnie forum i nas wszystkich skasuje...