przyjemne dla oka jako całość, a 4 i 6 mi szczególnie się podobają.
przyjemne dla oka jako całość, a 4 i 6 mi szczególnie się podobają.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Świetna ta wrzutka o wschodzi i zachodzie słońca. Pozdrawiam
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Świetne te fotki kris.
4-ka jakoś mi najbardziej.
Pozdrawiam.
Bardzo przyjemne kadry, podoba mi się 3. i 4. Gratulacje
Lubię taki klimat na zdjęciach.
Wyobrażam siobie, jakie to trudne fotki, poranek nie trwa wiecznie, mgła również, światło się zmienia, ptaki nie chcą wchodzić w kadr na życzenie, itd. Czwóreczka z czaplą dziobiącą wodę jest znakomita, delikatna, elegancka, jak na chińskich obrazkach.
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 4.11.13 o 21:52
Bardzo dobrze to sobie wyobraziłeś Tadeusz. Ptaki tego ranka robiłem z podchodu, to znaczy ostatnie kilka metrów do brzegu musiałem się bardzo powoli i ostrożnie przeczołgać. Następnie po dotarciu do linii traw należało je delikatnie po kilka sztuk odsłaniać i wysuwać powoli obiektyw. Pomimo mgiełki, która trochę działała na moją korzyść jeden nieostrożny ruch mógł sprawić że całe skrzydlate towarzystwo mogło się szybko ulotnić ( co wcześniej wielokrotnie już doświadczałem). Nerwowości tej całej sytuacji dodawała świadomość że na miejsce fotołowów przybyłem w tym dniu jakieś pół godziny za późno
i fajne światełko zaraz się skończy.
Dziękuje wszystkim odwiedzającym i pozdrawiam. Kris.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
A ja się cieszę, że mogę takie cudeńka oglądać, brawo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||