Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: OLYMPUS E-330 + 14-45mm +40-150mm

| OlyJedi Awatar afonia68
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

OLYMPUS E-330 + 14-45mm +40-150mm

Witam,
    Po długim namyśle i studiowaniu Waszego Forum zdecydowałem się na zakup Olka E330, ale ku mojemu zaskoczeniu w większości sklepów internetowych w ostatnich dniach spotykam się z opisem przy produkcie "Produkt wycofany ze sprzedaży". Czy mogę prosić o informacje co się dzieje, czy w związku z premierą Olka 410 i 510 nie będzie już w ofercie Olimpusa E330 z obiektywami 14-45mm +40-150mm (w zestawie), czy może to chwilowa akcja związana z promocją nowych modeli?
    Nikt nie jest twoim wrogiem,
    nikt nie jest twoim przyjacielem,
    Każdy jest twoim nauczycielem.

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Olek E-330 nie jest już produkowany a szkoda. Będzie Ci bardzo trudno kupić nowego w dual kicie. Całkiem niedawno można było kupić takie zestawy w bardzo atrakcyjnych cenach. Jak nic nie znajdziesz pozostaje rynek wtórny albo zakup któregoś z nowych konstrukcji...
    A może - jak Cię interesuje zakup budżetowy się skusisz na mojego używanego E-500 z tymi kitami (w starszych wersjach)? - niedawne ogłoszenie w dziale sprzedam...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

OLYMPUS E-330 + 14-45mm +40-150mm

Dziękuję za informację, pozostaje wybór któregoś z nowych modeli, tylko pytanie którego, lub poszukiwania pozostałości zapasów z E330, może jeszcze gdzieś coś znajdę.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar kowal73
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    141
    Moja galeria
    Zastanów się nad używanym. Dużo tego modelu sprzedano w pierwszym kwartale tego roku. Był tani to i zakupy były przypadkowe - widziałem parę ciekawych ofert na gwarancji w atrakcyjnej cenie

Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam,
    Jeśli masz wśród znajomych kogoś w UK to zwróć uwagę na sklep w Stevenage:
    digitaldepot (digital.depot.co.uk) . Cały czas jest tam w bardzo dobrej cenie 299
    funtów E330 z obiektywem 14-45.

Pozdrawiam
    Armis

Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria

Co ma zastąpić Olka E330

Witam,
    chciałem podziękować wszystkim za wsparcie. W obecnej sytuacji zastanawiam się nad Olkiem 410 lub 510 w dual kicie (chyba że uda się polowanie na E330).
    Mam nadzieję że rezygnacja z Olka E330 nie jest błędem. Technologia pędzi do przodu narzędzia się zmieniają.
    Jestem amatorem fotografii przesiadam się z aparatu kompaktowego na "lustrzankę". W fotografii zajmuje się różnymi tematami; MTB, taniec towarzyski, latawce, konie, trochę reportażu, portret, co jakiś czas jakieś makro.
    Chciałem prosić o poradę na co zwrócić uwagę przed podjęciem decyzji czy Olek E410 czy E510?

| OlyJedi Awatar elfior
    Mieszka w
    z winnego grodu :)
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Ja szykuje się na E-510, ale nigdzie nie można go dostać. Trzeba czekać, ale nikt nie wie ile

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria

Re: Co ma zastąpić Olka E330

Cytat Zamieszczone przez afonia68
    Chciałem prosić o poradę na co zwrócić uwagę przed podjęciem decyzji czy Olek E410 czy E510?
    Jeżeli możesz zapłacić ciut więcej oraz jeżeli malutkie wymiary nie są dla Ciebie priorytetem to kup E-510. Będziesz mieć większy aparat, IMHO lepiej leżący w dłoni a przede wszystkim stabilizację obrazu, której nie ma E-410 i to zasadnicza różnica w ich funkcjonalności. A stabilizacja niewątpliwie fajna rzecz - szczególnie z dłuższymi obiektywami i w gorszych warunkach oświetleniowych...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar tao
    Mieszka w
    Świnoujście
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Re: Co ma zastąpić Olka E330

Cytat Zamieszczone przez afonia68
    Witam,
    chciałem podziękować wszystkim za wsparcie. W obecnej sytuacji zastanawiam się nad Olkiem 410 lub 510 w dual kicie (chyba że uda się polowanie na E330).
    Mam nadzieję że rezygnacja z Olka E330 nie jest błędem. Technologia pędzi do przodu narzędzia się zmieniają.
    Jestem amatorem fotografii przesiadam się z aparatu kompaktowego na "lustrzankę". W fotografii zajmuje się różnymi tematami; MTB, taniec towarzyski, latawce, konie, trochę reportażu, portret, co jakiś czas jakieś makro.
    sondzę że 510 ale co byśmy nie pisali to i tak pozostaje twój wybór.A Ja sobie czekam na e-nexta
    JEDNO ŻYCIE JEDEN CEL, JEŹDZIĆ HONDA CBR

| OlyJedi
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Aramis
    Witam,
    Jeśli masz wśród znajomych kogoś w UK to zwróć uwagę na sklep w Stevenage:
    digitaldepot (digital.depot.co.uk) . Cały czas jest tam w bardzo dobrej cenie 299
    funtów E330 z obiektywem 14-45.

Pozdrawiam
    Armis
    Aramis, a wiesz coś na temat tego sklepu i jego rzetelności.