Nie mam zaufania do Sigmy. Wszędzie po Internecie widzę biadolenie na jakość optyczną obiektywów tej firmy.Zamieszczone przez RobertW3D
Nie mam zaufania do Sigmy. Wszędzie po Internecie widzę biadolenie na jakość optyczną obiektywów tej firmy.Zamieszczone przez RobertW3D
Pamiętaj, że głównie biadolenie skupia się na jakości optycznej na brzegach, a te jak wiadomo u Olka są "obcinane" czyli zostaje środek - to co najlepsze. Ja jedyne o co bym się bał, to AF (na pewno kupowałbym osobiście)Zamieszczone przez Rafał Czarny
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
No ja bym sie nie zgodzil ze krawedzie sa obcinane. w n i c owszem sa, ale u nas soczewka pracuje cala powierzchnia, ale ze wzgledu na mniejsza matryce latwiej (i taniej) robic dobre obiektywy ktore dobrze pracuja cala swoja powierzchnia - kwestia precyzji szlifowania.Pamiętaj, że głównie biadolenie skupia się na jakości optycznej na brzegach, a te jak wiadomo u Olka są "obcinane" czyli zostaje środek - to co najlepsze. Ja jedyne o co bym się bał, to AF (na pewno kupowałbym osobiście)
I'm so happy with my new black body.
Fotografia reklamowa, eventy, konferencje, Warszawa - http://www.fantasmatic.pl/