Mirku myślę ze przesadzasz w swoich wywodach a nadinterpretacja aż boli w oczy...
Mirku myślę ze przesadzasz w swoich wywodach a nadinterpretacja aż boli w oczy...
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
hehe, nie rozmywałem tłataka specyfika FF
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
O jest kolejna fotka z tego cyklu co wczesniej! fajnie!
NO wiec, fajna Pani, bardzo mnie sie nie podoba ale nie podoba mi sie jej lewe kolanko, mogles zretuszowac, jakas pomarszczona wyszla, a dziewcze mlode, co przecudna ma urode...
Do tego zaswiecenie wolalbym bardziej punktowe na nia, kolejna rzecz, ktora mi sie nie podoba, to takie troche ordynarne zaswiecenie na tlo po prawej, do tego z lewej ja tam widze jakies naturalne swiatlo miedzy drewienkami? okno?
No i nie obraz sie ale te podarte dzinsiki mi nie pasuja, no po prostu nie wpisuja sie w obraz calosci, i rozdarcie i jako element garderoby ale ja tam reatorem mody nie jestem....
za to czekam na wiecej
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Dziękiświatło po lewej też świecone tyle że przez CTO
Skoro stwierdziłeś że to okno to udało mi się dobrze zaświecić chociaż z tej strony
Co do kolana, masz rację. Jakoś tak wyszło że podczas obróbki zapomniałem o nim![]()
Mnie najbardziej się podoba Good girl gone bad. Jest zupełnie inne od tych nowszych, które oczywiście też mają swoją atmosferę.
no cóż, co tam kto lubi![]()