Czyżbyś to bardzo odszumiał? Jakiś taki plastik gładki wyszedł no i to wyostrzenie też dziwne. Chyba j.w. czyli czarno-białe byłoby lepsze. Spróbój zmienić i wrzuć jeszcze raz.
Pozdrawiam
Czyżbyś to bardzo odszumiał? Jakiś taki plastik gładki wyszedł no i to wyostrzenie też dziwne. Chyba j.w. czyli czarno-białe byłoby lepsze. Spróbój zmienić i wrzuć jeszcze raz.
Pozdrawiam
mente et malleo
Wyglada jakby byl wyrenderowany w 3D Studio...
...był Olek jest A6000
kisi uznam to za komplement
w sobotę miałem ślub... tzn robiłem fotki na tym ślubie... parę fotek chciałbym wam pokazać...
Tuż przed
Spodobały się im
Panna Młoda z Mamą
Chwila zamyślenia przed przysięgą
"Moje gratulacje"
"Możecie się już pocałować"
Szczęśliwa Para Młoda
Tam powinny być róże...
wszystkie komentarze i sugestie mile widziane...
Sorki, dla mnie są to zupełnie sztampowe, albumowe foty (mówię o ślubnej sesji). Ani jakieś oryginalne ujęcia, ani światło, nawet miny uczestników złapane chyba te najmniej ciekawe. Najważniejsza osoba dramatu czyli Panna Młoda została pokazana nieciekawie, często ma przymrużone oczy albo nieciekawą minę albo wyeksponowane niedoskonałości cery. Na pewno mogłeś wybrać bardziej trafione ujęcia.
nie rób takich motywów, że wrzucasz fotki po 400-500 kB. To sie cholernie długo ładuje.
Na części z tych fotek masz problem z balansem bieli. A reszta to jak agapiet napisala.
Co do poprzedniej serii ze ślubu to faktycznie fotki jakieś mało przemyślane i nie oryginalne. Bardziej mi się nie podobał WB tzn jakoś jestem uczulony na ciepłe kolorki. Wolę bardziej naturalne barwy. No chyba że coś z moim monitorem jest nie tak.
pozdrawiam
mente et malleo
no to ostatnie z mucha chyba najlepsze w całym wątku - kadr i światło - nie wiem czy przypadek czy zmierzone w każdym razie w miarę.
Ale denerwuje mnie osobiście jeszcze jedna rzecz: piszesz pod każda seria wielkimi kolorowymi literami - po co?
pozdrawiam
Fajna ta mufa i w tym wydaniu.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
ta mufa to zdecydowanie najlepsza bo sesia to niebardzo
JEDNO ŻYCIE JEDEN CEL, JEŹDZIĆ HONDA CBR