Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 76

Wątek: e-m5 za 3200!

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Odp: e-m5 za 3200!

Cytat Zamieszczone przez pers Zobacz posta
    Jak to się skończyła? Ja jestem na etapie wyboru aparatu i
    I tu już można byłoby skończyć. Ja wybieram szkła a te jakie są każdy widzi. Tyle było płaczu obserwujących parę lat temu, że dobry Panas (20), ale matryca ... dali matrycę... była za drogo. Teraz dali super matrycę w kilku opcjach cenowych to będziem jeździć po... + gietrzy, bo to zawsze wypada (a mi nie przeszkadza dopóki dają jasne szkła w JEDI).
    A skończy się tak, że ten będzie za drogi, tamten za wolny, następnemu będzie bzyczeć AF, w kolejnym nie będzie wsparcia dla szybkich kart a tego nie było akurat w markecie, itd.

Panie/Panowie: linkowałem wywiad z Watanabe San, który mówił, że 70% sprzedaży to aparaty za 150 Euro, więc wygra najtańszy. Obecnie chyba serie odpowiednio: PM i GF + neverending story czyli mój ulubiony jotpeg: E-PL1
    To miałem na myśli.

A i jeszcze Mirek54 pisał coś w ten deseń: potrzebne szkło to kupuję i koniec - ja to nazwę - gadki.
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    I tu już można byłoby skończyć. Ja wybieram szkła a te jakie są każdy widzi. Tyle było płaczu obserwujących parę lat temu, że dobry Panas (20), ale matryca ... dali matrycę... była za drogo. Teraz dali super matrycę w kilku opcjach cenowych to będziem jeździć po... + gietrzy, bo to zawsze wypada (a mi nie przeszkadza dopóki dają jasne szkła w JEDI).
    A skończy się tak, że ten będzie za drogi, tamten za wolny, następnemu będzie bzyczeć AF, w kolejnym nie będzie wsparcia dla szybkich kart a tego nie było akurat w markecie, itd.

Panie/Panowie: linkowałem wywiad z Watanabe San, który mówił, że 70% sprzedaży to aparaty za 150 Euro, więc wygra najtańszy. Obecnie chyba serie odpowiednio: PM i GF + neverending story czyli mój ulubiony jotpeg: E-PL1
    To miałem na myśli.

A i jeszcze Mirek54 pisał coś w ten deseń: potrzebne szkło to kupuję i koniec - ja to nazwę - gadki.
    A kto jeździ po Olympusie? Dyskusja dotyczy ceny i czy można się spodziewać obnizki czy nie. Z całym szacunkiem dla Ciebie i Mirka54 ale nie wszyscy chcą lub też moga podzielać Wasze zdanie. Na pewno są osoby zafascynowane foto, które potrzebują szkła ale najzwyczajniej ich na nie nie stać.

należy się cieszyć, że w tym segmencie jest już spora konkurencja i człowiek nie jest skazany na jednego producenta.

dzarro
    Gość

To miałem na myśli.

Masłowska Dorota to przy tobie egzaltowana pensjonarka jest, a Panie Świeć nad Jego Duszą Zsynchronizowaną Błyskową Lampą Studyjną, Werner Schwab, zapił się na śmierć zapewne dlatego, iż ponieważ przeczuwał nadejście stylisty, który dramatyczne przyćmi jego językowe ekscesy.

Czy Ty gdzieś trzymasz swoje wpisy na jakimś dysku twardym w postaci kopii niebezpieczeństwa? Ja na Twoim miejscu to bym to przesłał jakiemuś krytykowi literackiemu z intencją wydania dzieł zebranych lub co najmniej dzieł wybranych. Masz szansę na Nike, chłopie. Zawsze to sto patyków + wpływy z pejperwiu. Będzie można "przytulić" dowolne szkła.
    Ostatnio edytowane przez dzarro ; 19.09.12 o 11:08

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

A kto jeździ po Olympusie?
    ???

Dyskusja dotyczy ceny i czy można się spodziewać obnizki czy nie.
    I Olympus/club ją dał.

Z całym szacunkiem dla Ciebie i Mirka54 ale nie wszyscy chcą lub też moga podzielać Wasze zdanie. Na pewno są osoby zafascynowane foto, które potrzebują szkła ale najzwyczajniej ich na nie nie stać.
    Dlatego jest PM2, ale już z nową matrycą choć tylko z normalnym IS. Nie wiem jakie jest nasze zdanie, ale moje to było zdziwienie jak sobie przepiąłem 14-150 zaraz po mZD75 a że nie wypada się pokazać na mieście/piwie/zlocie? z najtańszym szkłem. Na to już nie poradzę jak jestem zadowolony nawet z 11/1.4 od SLRMagic, nie przeszkadza mi srebrny obiektyw na czarnym korpusie i wolna, ale tania lampa.

należy się cieszyć, że w tym segmencie jest już spora konkurencja i człowiek nie jest skazany na jednego producenta.
    Dokładnie, dlatego super, że Panas ucieka i zrobił GH3 (raczej odpuszczę, przynajmniej do czasu Oly pro) a do niego połączenie 85L baby ze 100LIS.

Z mojej strony Off. Wierzę, że Oly PL jednak chce sprzedawać aparaty i zrobi nam, własny, polski Halołin.
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 19.09.12 o 11:18
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

| OlyJedi
    Mieszka w
    RP
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ayu Zobacz posta
    Zakupiłem bilety do Rzymu na przełomie październik/listopad lecę tylko gdzie te sklepy ?
    Ja to bym się martwił aby włosi nie wykupili wszystkiego

---------- Post dodany o 10:19 ---------- Poprzedni post był o 10:16 ----------

To miałem na myśli.
    Ja tu widzę kilka poważnych błędów w rozumowaniu.

| OlyJedi Awatar hellbike
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Jestem gotow pojechac do wloch po ten aparat za za 790 euro, ale niestety, wszystkie te sklepy dzialaja jedynie w internecie i nie ma mozliwosci odbioru osobistego.

Czy wie ktos, jak moglbym rozwiazac ten problem?

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria

Poczekaj do października.

I po udzielaj się na forum.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez hellbike Zobacz posta
    Jestem gotow pojechac do wloch po ten aparat za za 790 euro, ale niestety, wszystkie te sklepy dzialaja jedynie w internecie i nie ma mozliwosci odbioru osobistego.

Czy wie ktos, jak moglbym rozwiazac ten problem?
    Ja pewnie chcę uruchomić znajomości i powiązania rodzinne... Oczywiście pytanie co się stanie w październiku wraz z nowym cennikiem. Pewnie warto poczekać

Więc sądzę że poczekam te 10 dni licząc na to, że w tym czasie nie skończy się oferta w słonecznej Italii
    hellbike - poudzielaj się na forum aby uzyskać status Jedi - warto Choć u włochów "warciej" w tej chwili

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Moja szklana kula mówi: bądźcie cierpliwi
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar hellbike
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez dobas Zobacz posta
    Ja pewnie chcę uruchomić znajomości i powiązania rodzinne... Oczywiście pytanie co się stanie w październiku wraz z nowym cennikiem. Pewnie warto poczekać

Więc sądzę że poczekam te 10 dni licząc na to, że w tym czasie nie skończy się oferta w słonecznej Italii
    hellbike - poudzielaj się na forum aby uzyskać status Jedi - warto Choć u włochów "warciej" w tej chwili
    Rozdajecie cukierki wtedy, czy co?