Mozliwe. Ech, zeby Cosina wziela sie i dorobila dobry AF do swoich V f0.95, niechby kosztowaly z 1000 zl drozej![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Nie ma szans, przynajmniej na wejściu; za BH - 45+75 = $1300.
---------- Post dodany o 11:27 ---------- Poprzedni post był o 11:26 ----------
Fuji pewnie będzie mniejszy, lżejszy?
---------- Post dodany o 11:27 ---------- Poprzedni post był o 11:27 ----------
Oni na bank ją znają od kilku dobrych miesięcy.
---------- Post dodany o 11:34 ---------- Poprzedni post był o 11:27 ----------
Dwa razy 900? Zwariowałaś Baśka, ktoś tam w sieci uspokajał - po rewelacjacjach Gullio, że nie będzie aż tak drogie. Osobiście obstawiam "na wejściu" max. 1400.
---------- Post dodany o 11:36 ---------- Poprzedni post był o 11:34 ----------
Cosina niech zostanie Cosiną, mają swój urok, choć przyznam, że łatwiej ustawić ostrość 12 czy 25 niż 42,5 na kijowym ekraniku GH2.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
2*$900 = $1800 *3,2 = 5760 zł.
W Polsce wszystko jest możliwe.
---------- Post dodany o 12:12 ---------- Poprzedni post był o 12:09 ----------
Ja wiem, że to tylko znaczek, ale tam pisze Leica, należy spodziewać się (patrz fotka u góry) T/ransmisji na poziomie 1.4 a to już super wynik biorąc pod lupę 25/1.4.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
gietrzy, chyba dobrze kombinujesz. To może być budżetowe szkiełko. Oczywiście w kategorii "cinema". Wtedy patrzenie na cenę z punktu widzenia "foto" będzie bez sensu.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Oj marudzicie. Nikon 32 f1.2 kosztuje okolo 3600Ta, wiem ze do matrycy 1", ale jednak kawal szkla w metalowej obudowie. No nic, wrozenie z fusow znowu
![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Ostatnio edytowane przez Iwo ; 31.12.13 o 13:48
Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm
Osobiście obstawiam cenę w Polsce na 6000pln
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.