Strona 66 z 80 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 800

Wątek: Olympus PEN E-PL5

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    a jest możliwość wrócić do ustawień fabrycznych lub coś podobnego

urzyszkodnik
    Gość
    Cos chyba było takiego.
    Moj pojechał do serwisu. Nie sprawdze niestety.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    nie spoko już doszedłem do wszystkiego znaczy no do momentu do którego chciałem .
    Sorki że zawracam panowie gitarę hehhe. dziękuje za wyrozumiałość.
    ustawienia są mi potrzebne pod zdjęcia robione w domu oświetlenie " żarówka" były bardzo nasycone takie czerwone.
    teraz już po tych małych zmianach jest dużo lepiej.

Awatar Bart_1985
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez urzyszkodnik Zobacz posta
    Moj pojechał do serwisu. Nie sprawdze niestety.
    Tak z ciekawości, co mu się stało, ja swoją drobną niedogodność zignorowałem, lub potocznie olałem.
    Pasjonat amator
    Olympus E-PL5 14-42mm + 40-150mm +1.8/45mm +9mm/8
    Sony SLT A35 18-55mm + 50mm/1.8

urzyszkodnik
    Gość
    Jesli
    To do mnie to guzik migawki odpadł...i zdjec robic sie nie dało.
    Dzwoniłem dzis. Jest w serwisie. Zrobią na gwarancji.
    W ciagu dwóch tygodni mam dostac przesyłkę.
    Na swieta pewnie bedzie.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez urzyszkodnik Zobacz posta
    Jesli
    To do mnie to guzik migawki odpadł...i zdjec robic sie nie dało.
    Dzwoniłem dzis. Jest w serwisie. Zrobią na gwarancji.
    W ciagu dwóch tygodni mam dostac przesyłkę.
    Na swieta pewnie bedzie.

podobno ten guzik migawki dość często się psuje.. ? prawda to?

ale dziś bardzo zaniepokoiłem się też przyciskiem ale tym od usuwania zdjęć.. czy to normalne gdy go wciskam dzwięk jest bardzo słyszalny taki efekt zużytego przycisku-dość słyszalne pstrykniecie. w tym drugim jest to inaczej taki dzwiek pełny cichy odczuwalny tylko pod palcem. nie słyszałem go wcześniej bo nie usuwałem fotek

Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cześć

Mam prośbę o ustosunkowanie sie do opinii usera "radoart" n forum pod poniższym linkiem. Bardzo negatywnie wyraził sie o E-PL5

http://www.fotomaniak.pl/61967/test-...comment-120950

Zastaniwialem sie nad tym aparatem (tylko z obiektywami kitowymiEZ-M1442 + EZ-M40150) , ale po wyrazeniu takiej opinii trochę sie boję tego aparatu. Teraz sie zastanawiam, czy kupawć taki aparat, czy w podobnej ceniu kupić jakiś kompakt. (fotografia na etapie raczkowania )

Z góry dziękuję za odpowiedź
    Pozdrawiam
    mkgrr

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Pudełka aparatów powinny być zabezpieczone specjalnym zamkiem z captchą, którego otworzenie wymaga rozwiązania rebusu sprawdzającego inteligencję. Wówczas nie byłoby w sieci takich opinii, bo ich autorzy nigdy nawet nie dobraliby się do tych aparatów.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar szafir51
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    224
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mkgrr Zobacz posta
    Mam prośbę o ustosunkowanie sie do opinii usera "radoart" n forum pod poniższym linkiem. Bardzo negatywnie wyraził sie o E-PL5
    Wszystkie zdjęcia są zaszumione nawet na najniższych iso, widać to już przy 4 x przybliżeniu

Właśnie kolejne niemiłe rozczarowanie, podczas pisania posta ładowałem akku do tego aparatu, świeciła sie lampka cały czas i zgasła, myślałem, że ktoś mi coś rozłączył ale niee okazało się, ze tak się kończy łądowanie, gaśnie lampka, jak by prąd wyłaczyli, gdzie powszechna praktya jest, że miga gdy się ładuje a gdy skończy łądować to swieci oczywiscie w olympusie nawet taką prostą rzecz spierzyli, to pokazuje ich kompetencje
    naprawdę chcesz, żeby ktoś o zdrowych zmysłach odnosił się do tych słów?

to mnie najbardziej rozbawiło

Kompletnie nieintuicyjne menu, w ogóle nie wiadomo gdzie się jest w jakim trybie, gdzie tego szukać jak to się włączyło, guzik funkcyjny raz działa raz nie i za każdym razem robi co innego!

lol tygodnia.

masz tutaj cały wątek poświęcony temu aparatowi. Masz masę zdjęć z E-PL5 i tych obiektywów. Obejrzyj i sam się zastanów czy to co widzisz Ci odpowiada. Jako narzędzie E-PL5 to świetny aparat, w tej cenie w jakiej jest teraz z dwoma kitami to moim skromny zdaniem jedna z najlepszych opcji na rynku.

| OlyJedi Awatar robtor
    Mieszka w
    okolice Tarnowa
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez szafir51 Zobacz posta
    [/FONT][/COLOR]
    naprawdę chcesz, żeby ktoś o zdrowych zmysłach odnosił się do tych słów?
    to mnie najbardziej rozbawiło
    lol tygodnia.
    masz tutaj cały wątek poświęcony temu aparatowi. Masz masę zdjęć z E-PL5 i tych obiektywów. Obejrzyj i sam się zastanów czy to co widzisz Ci odpowiada. Jako narzędzie E-PL5 to świetny aparat, w tej cenie w jakiej jest teraz z dwoma kitami to moim skromny zdaniem jedna z najlepszych opcji na rynku.
    Jako użytkownik takiego zestawu (epl5 z dual kitem) zgodził bym się z tym z całą rozciągłością, troszkę jak dla mnie za "wąski" w teren ten krótszy kit, ale na początek w zupełności wystarcza, zawsze można panoramę zrobić .
    Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
    Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
    Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mm plus Nikony

Uprawnienia umieszczania postów