a jest możliwość wrócić do ustawień fabrycznych lub coś podobnego
a jest możliwość wrócić do ustawień fabrycznych lub coś podobnego
Cos chyba było takiego.
Moj pojechał do serwisu. Nie sprawdze niestety.
nie spoko już doszedłem do wszystkiego znaczy no do momentu do którego chciałem.
Sorki że zawracam panowie gitarę hehhe. dziękuje za wyrozumiałość.
ustawienia są mi potrzebne pod zdjęcia robione w domu oświetlenie " żarówka" były bardzo nasycone takie czerwone.
teraz już po tych małych zmianach jest dużo lepiej.
Jesli
To do mnie to guzik migawki odpadł...i zdjec robic sie nie dało.
Dzwoniłem dzis. Jest w serwisie. Zrobią na gwarancji.
W ciagu dwóch tygodni mam dostac przesyłkę.
Na swieta pewnie bedzie.
podobno ten guzik migawki dość często się psuje.. ? prawda to?
ale dziś bardzo zaniepokoiłem się też przyciskiem ale tym od usuwania zdjęć.. czy to normalne gdy go wciskam dzwięk jest bardzo słyszalny taki efekt zużytego przycisku-dość słyszalne pstrykniecie. w tym drugim jest to inaczej taki dzwiek pełny cichy odczuwalny tylko pod palcem. nie słyszałem go wcześniej bo nie usuwałem fotek
Cześć
Mam prośbę o ustosunkowanie sie do opinii usera "radoart" n forum pod poniższym linkiem. Bardzo negatywnie wyraził sie o E-PL5
http://www.fotomaniak.pl/61967/test-...comment-120950
Zastaniwialem sie nad tym aparatem (tylko z obiektywami kitowymiEZ-M1442 + EZ-M40150) , ale po wyrazeniu takiej opinii trochę sie boję tego aparatu. Teraz sie zastanawiam, czy kupawć taki aparat, czy w podobnej ceniu kupić jakiś kompakt. (fotografia na etapie raczkowania)
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam
mkgrr
Pudełka aparatów powinny być zabezpieczone specjalnym zamkiem z captchą, którego otworzenie wymaga rozwiązania rebusu sprawdzającego inteligencję. Wówczas nie byłoby w sieci takich opinii, bo ich autorzy nigdy nawet nie dobraliby się do tych aparatów.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Wszystkie zdjęcia są zaszumione nawet na najniższych iso, widać to już przy 4 x przybliżeniu
naprawdę chcesz, żeby ktoś o zdrowych zmysłach odnosił się do tych słów?Właśnie kolejne niemiłe rozczarowanie, podczas pisania posta ładowałem akku do tego aparatu, świeciła sie lampka cały czas i zgasła, myślałem, że ktoś mi coś rozłączył ale niee okazało się, ze tak się kończy łądowanie, gaśnie lampka, jak by prąd wyłaczyli, gdzie powszechna praktya jest, że miga gdy się ładuje a gdy skończy łądować to swieci oczywiscie w olympusie nawet taką prostą rzecz spierzyli, to pokazuje ich kompetencje
to mnie najbardziej rozbawiło
Kompletnie nieintuicyjne menu, w ogóle nie wiadomo gdzie się jest w jakim trybie, gdzie tego szukać jak to się włączyło, guzik funkcyjny raz działa raz nie i za każdym razem robi co innego!
lol tygodnia.
masz tutaj cały wątek poświęcony temu aparatowi. Masz masę zdjęć z E-PL5 i tych obiektywów. Obejrzyj i sam się zastanów czy to co widzisz Ci odpowiada. Jako narzędzie E-PL5 to świetny aparat, w tej cenie w jakiej jest teraz z dwoma kitami to moim skromny zdaniem jedna z najlepszych opcji na rynku.
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony