cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie ma takich rzeczy produkowanych obecnie
EPM2, bardzo ''plastikowaty'', wpadał w deszcz, śnieg, kilka razy lądował na betonie, obijał się o różne dziwne rzeczy, raz nawet pokrył go lód tak, że musiałem rozkuwać dojście do przycisków i... działa. Więc to jest ruletka z tą trwałością.
A tak na marginesie, kiedyś kupiłem pancernego ericssona, pierwszy deszcz go rozmoczył. W nowym Garminie też poszła szybka po pierwszym upadku na ziemię. Nie wierzę już w Mikołaja i pancerne zabawki.
To może moje przyszłe E-PL 5 nie rozpadnie się od razu i będzie produkować ładny bokeh =]
[=-::.. Olympus OMD E-M 10 ..::-=]
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Nie ma nowszego z tej linii. Jeśli coś kupię, to podobne albo mniejsze, najchętniej z niedotykowym ekranem. Szkoda, że nie ma następcy takich na dwa aaa, były kiedyś produkowane, ale nie wspierały bitmap. GPS dla mnie to tylko mądry mapnik, powinien być mały i nieprzeszkadzający.
Na razie nie ma nic, co by mnie zachęciło do zmiany, wszystko czego oczekuję daje etrex 20 (nawet wybrałem go zamiast 30, bo poprzedni barometr z kompasem był mi zupełnie zbędny, a nawet wprowadzał dodatkowe zamieszanie z każdorazową kalibracją wysokościomierza). Jeśli kupię coś nowego, to mniejsze albo jeśli to się rozleci.
Przy okazji - gwarancja się skończyła, czas znowu rozkręcić urządzenie i spiłować joystick, który od lat bez sensu wystaje w kolejnych modelach.
Ten Oregon albo Garmin to chyba nie najnowszy bezlusterkowiec ?![]()
[=-::.. Olympus OMD E-M 10 ..::-=]
Jednym na pewno popstrykasz![]()
Kiedy wyjdzie następca E-PL5 ? Wiadomo coś ?
Były: Olympus E-30, ZD 14-54 II, ZD 50 2, ZD 35 3.5, ZD 9-18, E-510 (dual kit)
Są: Olympus E-Pl3, 14-42IIR, Panasonic GX7, mZD 45 1.8, mZD 12-40/2,8, Panas 20/1,7II, mZD 15/8, mZD 60/2.8.