Prędkość po wifi byłaby do przyjęcia w tej karcie gdyby dało się zaznaczyć do kopiowania wszystkie pliki a nie pojedynczo - a tak funkcjonalność karty minimalna ;-(
Prędkość po wifi byłaby do przyjęcia w tej karcie gdyby dało się zaznaczyć do kopiowania wszystkie pliki a nie pojedynczo - a tak funkcjonalność karty minimalna ;-(
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
nie bardzo rozumiem jak razem ? robie serie zdjęc i po kilku / klikunastu sekundach jpg'i mam na ipadzie.
ORF ładuje sie ok 8-10 sekund, jpgegi pojawiają sie co 1-2 sek.
Przy okazji testowania czasów wyszło mi takie coś (uruchomiłem program, połaczyłem sie wifi z karty i zdjecia zaczeły sie same pojawiać - i tego mi brakuje w karcie AirFlash):
Ostatnio edytowane przez Kashiash ; 16.02.13 o 14:32
Pytanie, na szybko. Pomijając kwestię ładowarek, czy jak włożę aku BLS-1 do e-pl5 to będzie działał?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Co rozumiesz pod pojęciem moc? Pojemność mają taką samą 1150 mAh. Trzymam właśnie oba w łapkach, niestety nie mam, e-pl5 żeby sprawdzić, czy BLS-1 działa. Za co odpowiada ten dodatkowy styk?
Kupiłem sobie e-pm1 i jest właśnie z BLS-5, a mam z e-pl3 komplet BLS-1 kupionych po taniości w FJ. Nie chcę nosić dwóch rodzajów ładowarek, dlatego mam ochotę sprzedać tego BLS-5 na Allegro, ale z drugiej strony zastanawiam się, czy jak kupię e-pl5 kiedyś, to czy nie będę musiał zmieniać wszystkich aku?
Ostatnio edytowane przez apz ; 16.02.13 o 23:14
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Czy modułu wi-fi można też użyć do bezprzewodowego sterowania aparatem za pomocą smartphona/tabletu? a jeśli tak to jaka aplikacja to obsługuje?
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
niestety nie. a) wifi jest w karcie SD a nie w aparacie, 2) nie udalo mi sie nawet znaleźć metody jak poprzez kabel modyfikować parametry w PEN'ie (co można np w wiekszości Canonów).