Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Sprawdziłem i mój akumulator z EPl3 (Bls-1) Pasuje do Epm2 więc na razie zakup zostanie odłożony w czasie ale dziękuję bardzo za wszystkie rady !![]()
Reaktywowany blog: mtwarowskifoto.blogspot.com
I jak oceniasz różnicę w matrycy w porównaniu do e-pl3?
Zrobię niedługo porównanie sami sobie pogadacieSłowo przepaść spokojnie można moim zdaniem używać,komfort używania ISO 6400 w ciemnych miejscach jest nie do przecenienia i nikt mi nie wmówi ,że Epl3 osiągnąłbym to samo
![]()
Reaktywowany blog: mtwarowskifoto.blogspot.com
Na 43R pojawił się wpis czytaj: PLOTKA, że linie PM i P mają zostać zaorane ponieważ się słabo sprzedają. Drogi Olku: na pożegnanie dopisz kilka linijek kodu tak by były opcje 24/25 kl/s w wideo a dekoder podkręć do 30-40 Mb/s. Ani jeden egzemplarz nie zostanie, nawet refurby a i Dłolców przybędzie. O Boziu, ile lat im zajmie zorientowanie się, że świat jednak chce "filmiki" obok zdjęć. Ps premiera nowej serii maj/czerwiec br. Trzymam kciuki, że zobaczę też nowe fajne szkiełka.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 3.03.14 o 15:14
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
E tam... Bo ludzie, którzy głównie te aparaty kupują, mają pojęcie o kodekach czy ilości klatek na sekundę...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Tez wielu co mysli,ze ma pojecie to tak naprawde jego nie ma.
Sam jak slysze o instalowaniu pakietu kodekow jako lekarstwo na wszystko, a jak nie, to doinstalowanie jeszcze innego pakietu to juz zamilkne i nie dyskutuje dalej.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Świadomość zalet zamkniętych ekosystemów kodekowych (typu VLC) jest żadna. Nie mówię, że wśród ludzi tak zwanych ''przeciętnych''; wśród agencji reklamowych, gdzie taka wiedza powinna być podstawą. Ileż tam się traci czasu na obejrzenie jakiegoś spota... Dodam jeszcze nieskromnie: ileż ja tam zarobiłem kasy na konwersjach![]()