Jak tu być OlyJedi bez Olo w dłoni:P
Widzicie, gdybym nie wiedziała że był za 999 jeszcze parę minut wcześniej to bym spokojnie kupiła za 1200 i byłabym szczęśliwa. Wszystko przez was:P
Jak tu być OlyJedi bez Olo w dłoni:P
Widzicie, gdybym nie wiedziała że był za 999 jeszcze parę minut wcześniej to bym spokojnie kupiła za 1200 i byłabym szczęśliwa. Wszystko przez was:P
Zosiu, naprawdę wartoJuż masz prawie 1000 punktów, jeszcze drugie tyle i już.
pozdrawiam
Btw. gwarancji. Standardowo jest 24 miesiące, a w pudełku po rozpakowaniu znalazłem ulotkę, która wydłuża gwarancję o dodatkowe 6 (albo 4, musiałbym sprawdzić w pudełku) miesięcy po zarejestrowaniu aparatu na stronie Olympusa w przeciągu 4 tygodni od daty zakupu.
The question is, who cares?
Zosia, Zosia, Zosia! Zoska, dopingujemy Cie, kolega podpowiedzial, ze zostalo Ci juz pare punktow do zdobycia, tylko z sensem! Zapewne wtedy zapomnisz o sklepach takich jak Miejska Macalnia, a pokochasz to forum calym sercem
pozdroofka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
A czy ktoś z was dokupował dodatkową gwarancję od uszkodzeń itp. (w mm np taką mają za jakieś 150 zł na 4 lata)? Zastanawia mnie czy to działa w praktyce... tzn. że jak mi się zmoczy na deszczu to czy mi wymienią czy wykręcą się jakimś małym druczkiem.
Ostatnio mam pecha do sprzętów (w przeciągu miesiąca zakończyły żywot tragicznie telefon, słuchawki, 2 garnki i patelnia:P) i ciekawi mnie czy te 150 zeta może kupić spokój ducha i mniejszą skłonność do chuchania i dmuchania:P
---------- Post dodany o 11:55 ---------- Poprzedni post był o 11:54 ----------
Nie ogarniam o co chodzi z tymi punktami...![]()
Jestem daleki od wiary w rozszerzone gwarancje. Rozumiem normalne uzywanie i rozszerzona gwarancje producenta, a nie rozumiem ubezpieczenia jako gwarancji. Tlumaczenie kolegi: kupilem w Euro rozszerzona gwarancje, facet mowil, ze nawet jak dziecko przywali pilka w telewizor, to dadza mi nowy. Kawa mi sie wyleje na laptopa, dadza nowego. Terefere. Radzilbym postudiowac ten drobny maczek na kilku zielonych kartkach z ubezpieczalni.
Punktow nie trzeba ograniacSame sie zbieraja, jak juz uzbierasz, a to widac w twoim panelu, to bedziesz wiedziala co zrobic
procz zamowienia w dobrej cenie XZ-2 ofkoz
W kazdym razie, podziekujesz Nam pozniej, tymczasem cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc...
pozdroofka
Hahahahhaa.... musiałabym napisać 1000 postów o niczym albo zamieszczać zdjęcia pt: "Zdjęcie nie zrobione xz2"
Z czy jedicena jest naprawdę taka super że opłaca się żyć jeszcze jakiś czas bez mojego wybranka? (zawsze z tesknoty mogę sobie pójść do Macalni i pomacać kolejny raz... jak to robię przez ostatnie 2 tygodnie), ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam![]()
Raczki na kolderke! cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc
pozdroofka
PS
Z tym tysiem postow, to lekka przesada, o punkcikach mowimy nie o poscikach...
a zeby napiecie podroslo, wczoraj wieczorem zamowilem sobie czarnego XZ-2, na zapasbylo na stronie sklepu dostepnosc 2tyg, dodaje do koszyka, wbijam ... i co??? dostepnosc 24h
zyc nie umierac![]()
No coś za coś. Zauważ, że na dzień dobry dostałaś od kogoś ponad 700 punktów, więc to nie jest kwestia samego pisania, ale samego udzielania się, które zostanie przez kogoś docenione. Pewnego pięknego dnia przestaniesz zwracać uwagę ile postów napisałaś. Poza tym teraz i tak jest łatwiej, kiedyś poziom był wyższy.
No, koniec OT, bo to nie dyskusja na ten wątek.
---------- Post dodany o 13:04 ---------- Poprzedni post był o 13:03 ----------
Mówisz, że dostępność jest tym większa im więcej zamówień? Fajny mechanizm![]()
The question is, who cares?