możecie polecić jakąś ładowarkę do aku z XZ2 ?
UC-90 ma chorą cenę![]()
możecie polecić jakąś ładowarkę do aku z XZ2 ?
UC-90 ma chorą cenę![]()
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Auto ISO, gdzie max ustawiłem 1250. Auto WB. Wyłączone odszumianie.
Mogłem ostrość ustawić ręcznie bliżej, ale leciałem na programie "plaża i śnieg", a tam się nie da, a nie chciało mi się bawić np. na S z ekspozycją, bo dzień wcześniej przepaliłem kilka zdjęć.
Poranny sztruks
I w drugą stronę... tu ostrość na gondoli.
Uwielbiam w Austrii ich przeniczne piwka, nasze nie są tak dobre... niestety.
Aparat kupiłem chwilę przed wyjazdem, także ciągle się uczę, ale i tak ze zdjęć jestem bardzo zadowolony.
Ostatnio edytowane przez Iwo ; 9.02.14 o 18:04 Powód: poprawienie cytowania i ortografii
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Dzieci netu - mu chodzi o pszeniczneJak to przerabiali w szkole to akurat był na wagarach
![]()
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Nie, to na wagarach właśnie przerabiało się chmielenie... więc musiał być jednak w szkole
---------- Post dodany o 09:22 ---------- Poprzedni post był o 09:20 ----------
Oj, nieładnie zachowujemy się Panowie wobec nowego kolegi. Mam nadzieję, że nie weźmie sobie tego za bardzo do serducha!
― Ted Grant