Witam !
U mnie grip byl razem z aparatem.
Pozdrawiam
Witam !
U mnie grip byl razem z aparatem.
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
Darekw1967 - dzięki za obróbkę tych dwóch plików, postaram się wyciągnąć z tego jakąś naukę
pozdrowionka![]()
Ja też jak kupowałem to grip już był przykręcony kupowałem w mm w gdańsku matarni i aparat wyglądał w 100% na nówkę sztukę wszystko w folii a pudełko jeszcze zabezpieczone taśmą no i mieli jeszcze 4 sztuki na stanie. Na marginesie wgrałem nowy soft i faktycznie działanie af przy słabszym świetle znacznie się poprawiło.
Sprzęt jest ale czasu niestety mało.
Siema mam pytanie jego używanie futerału do swoich Olków bo jestem na kupnie aparatu i chciałem od razu jakiś pokrowiec do niego. Co sądzicie o Lowepro Rezo 60 ?( tak mi zasugerował "dobieracz" na stronce lowepro). Chciałbym futerał żeby jeszcze zmieścić dodatkowy akumulator
Brałbym coś co nie ma zamknięcia na zamek, albo przynajmniej ma oprócz zamka dodatkową klapkę na rzep/klamrę. Odsuwanie co chwila zamka jest uciążliwe.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
A mogliby użytkownicy po prostu napisać jakie stosują futerały bo to czy będzie na zamek czy na co innego to mi wiele nie mówi.
Ja mam taki http://www.mediamarkt.pl/pokrowiec-n...-p08,id-852827 . Wchodzi aparat z wizjerem VF-4
A ten wizjer, za prawie drugie tyle co wartość aparatu ma sens?
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Jarek, jak jesteś w OlyJedi, to wizjer nie jest "drugie tyle co wartość aparatu", zobacz sobie do cennika.
pozdr
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant