Pod słońce (prawie).
Pod słońce (prawie).
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Żeby odświeżyć temat wrzucam jeszcze kilka fotek z tegorocznych wakacji zrobionych tym sympatycznym aparacikiem, z którym notabene pożegnałem się ostatecznie w tym tygodniu. W związku z tym, że nie posiadam już nic ze stajni "Olka" będzie to prawdopodobnie mój pożegnalny post na tym forum.
Zaobserwowałem że większa część użytkowników ulubionego stylusa zaczyna zastanawiać się nad zmianą lub już podjęli decyzję a jesCze inni poszukują właśnie ten model. Czy jest godny następca tego aparatu?![]()
Pewnie, tylko cena nie ta
Godspeed
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Po wielu innych aparatach przeprosiłem się z XZ-2. Zastanawiam się czy dokupić wizjer VF-4 bo przez cały czas posiadałem aparaty z wizjerami i nie potrafie już kadrować ekranem. Czy warto wydać 600 zł do aparatu wartego na rynku około 500 zł ??
nie pytaj się czy warto - tylko czy dla Ciebie będzie potrzebny i użyteczny, gdyby zadawał tego typu pytania przypuszczam, że niewiele sprzętu foto bym kupił, a tym bardziej nie wyremontował bym moich motocykli![]()
wielosystemowy
@Jasand , jak masz zamiar fotografować to nawet bym się nie zastanawiał. Jeżeli pasuje do XZ-2 wizjer VF-2 to mam taki model, chyba nigdy go nie zakładałem, mogę oddać w prezencie.
Pozdrawiam
E-M1, E-3, E-30, TG-2, Stylus XZ-2, E-PL2, C-2100 UZ, ZD 8, ZD 7-14, ZD 14-54 II, 12-60 SWD, 50-200 SWD, 35 ED Macro, 50 ED Macro, ED 90-250, EC-20, EC-14, EX-25, FL-50 R, FS-SRF-11, Sigma 150 HSM