Strona 340 z 415 PierwszyPierwszy ... 240290330338339340341342350390 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.391 do 3.400 z 4146

Wątek: Olympus XZ-2

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Dziadek Zobacz posta
    Witaj Mirku
    Możesz mi proszę podac linka do strony z częściami do Olka?
    W M-10 zgubiłem oparcie kciuka i chciałbym go kupić.
    Dzięki za pomoc.
    Jasiu.Jasne,ze moge .Jak nie znajdziesz u nich na obrazku.Zadzwon do nich.Maja napewno wszystkie czesci.

http://www.viadavinci.de/
    Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 15.02.15 o 22:30

| OlyJedi Awatar herbie_mp
    Mieszka w
    Mysłowice, woj.Śląskie
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Czy ktoś wie, jak w tym cudzie włączyć "pełny panel sterowania"? Od paru dni kombinuje i już mi się koncepcja skończyła... Antykoncepcja też... Firmware: 1.3
    Jeśli było już w tym wątku o tym, to wybaczcie. Grypsko mnie rozłożyło i nie mam siły przebijać się przez ponad 100 stron postów, a ciekawość mnie zżera...
    "Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria
    Jest tylko ten uproszczony z menu po prawej stronie i wyborem zaznaczonego parametru na dole ekranu. Wiem, wiem, też mi przykro.
    The question is, who cares?

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Dziadek
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    91
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Jasiu.Jasne,ze moge .Jak nie znajdziesz u nich na obrazku.Zadzwon do nich.Maja napewno wszystkie czesci.

http://www.viadavinci.de/
    Dzięki Mirku
    Właśnie o tą strone mi chodziło. Na obrazkach tego nie maja, ale zadzwonię do nich i pogadam.
    pozdrawiam

Jasiu z Rybnika

Mieszka w
    Mysłowice, woj.Śląskie
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Jest tylko ten uproszczony z menu po prawej stronie i wyborem zaznaczonego parametru na dole ekranu. Wiem, wiem, też mi przykro.
    Dzięki, tak podejrzewałem... Ale sugerowałem się instrukcją i namiętnie próbowałem znaleźć... Ale tak jak piszesz - szkoda
    "Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Zanieczyszcznie we wnętrzu obiektywu !

W moim XZ 2 widzę jakiś ,,paproch'' przyklejony po wewnętrznej stronie soczewki obiektywu. Czy można samemu spróbować to rozebrać ? Czy lepiej oddać specjalistom !

| OlyJedi Awatar sepi19
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    117
    Moja galeria
    Jeśli nie ma wpływu na zdjęcia, to go nie ruszaj. Jeśli ma wpływ, to oddaj specjalistom.
    Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo

| OlyJedi Awatar jarod69
    Mieszka w
    FWS
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Radoslaw6363 Zobacz posta
    W moim XZ 2 widzę jakiś ,,paproch'' przyklejony po wewnętrznej stronie soczewki obiektywu. Czy można samemu spróbować to rozebrać ? Czy lepiej oddać specjalistom !
    Strząśnij na bok (może się uda) - oczywiście delikatnie jeśli tylko jest elementem wkurzającym a nie wpływa na jakość fotek.
    Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria
    Można samemu rozebrać, ale niekoniecznie uda się potem złożyć. Miałem tak kiedyś jak budzik naprawiałem - kupę części mi zostało, mimo że budzik wydawał się działać. Osobiście to bym oddał specjalistom.
    The question is, who cares?

Mieszka w
    Mysłowice, woj.Śląskie
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Można samemu rozebrać, ale niekoniecznie uda się potem złożyć. Miałem tak kiedyś jak budzik naprawiałem - kupę części mi zostało, mimo że budzik wydawał się działać. Osobiście to bym oddał specjalistom.
    Nie tylko Ty masz takie doświadczenia życiowe...
    Ja też wolałbym jednak oddać specjalistom.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów