Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Kupiłem niedawno XZ-2 teraz dokupiłem zwykły kabel HDMI i nie mogę uzyskać obrazu na TV - potrzebny jest dedykowany kabel Olympusa? Czy działa z każdym? Bo kabel, który kupiłem jest sprawny (sprawdzone z innymi urządzneniami) i nie wiem, czy to wina kabla, czy aperat ma uszkodzone wyjście HDMI.
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam Piotr
Ta taśma za długo nie potrzyma. Jak masz zdolność manuale spróbuj Pattex do butów, ewentualnie Cyjanopan E, a najlepiej wyślij grip na gwarancję.
To zależy jaką taśmę kupi i jaki duży kawałek jest do przyklejenia. Jeżeli kupi jakąś taniochę to fakt efekt będzie mierny, jeżeli powierzchnia do doklejenia jest nieduża to wtedy jak piszesz chyba lepiej na jakiś klej spróbować. Kiedyś w swoim starym SP320 wąską gumkę na gripie dokleiłem taśmę dwustronną i spełniło to swoją funkcję tylko, że taśma była z tych tanich więc po pewnym czasie zaczęła ta gumka trochę "jeździć". Na inna taśmę nie próbowałem bo ten Olek leży już w szafie od dawna nieużywany. W mojej Cytrynie dolną uszczelkę od prawych drzwi dokleiłem taką taśmą bo się odkleiła na odcinku 10 cm, najpierw zrobiłem to tanią taśmą i trzymało jakoś z miesiąc, więc kupiłem najdroższą jaka była w Castoramie i trzyma do tej pory i będzie już tak 3 lata.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Nikon z kolei swoje gumy klei na 3M. Na Allegro sporo tego jest i są też bardzo cienkie.
XZ-2 + CLA-12 + LC-63A
10X42 EXWP I
Jej... jakie tu dramaty odchodziły jak mnie chwilę nie było... czytałam z zapartym tchem![]()