Strona 290 z 415 PierwszyPierwszy ... 190240280288289290291292300340390 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.891 do 2.900 z 4146

Wątek: Olympus XZ-2

| OlyJedi Awatar jaclas
    Mieszka w
    TBU
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Odp: Olympus XZ-2

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Możesz też spróbować potraktować DOBRĄ taśmą dwustronną.
    Nie będzie to za grube?

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez jaclas Zobacz posta
    Nie będzie to za grube?
    Może troszkę ale raczej nie będzie to przeszkadzać.
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Mieszka w
    Pruszków
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Kupiłem niedawno XZ-2 teraz dokupiłem zwykły kabel HDMI i nie mogę uzyskać obrazu na TV - potrzebny jest dedykowany kabel Olympusa? Czy działa z każdym? Bo kabel, który kupiłem jest sprawny (sprawdzone z innymi urządzneniami) i nie wiem, czy to wina kabla, czy aperat ma uszkodzone wyjście HDMI.
    Proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam Piotr

| OlyJedi Awatar jaclas
    Mieszka w
    TBU
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Może troszkę ale raczej nie będzie to przeszkadzać.
    Spróbuję poszukać takiej taśmy. Gdyby jeszcze ktoś miał jeszcze jakiś pomysł, to proszę o radę.

Siła reputacji
    15
    Moja galeria

Ta taśma za długo nie potrzyma. Jak masz zdolność manuale spróbuj Pattex do butów, ewentualnie Cyjanopan E, a najlepiej wyślij grip na gwarancję.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mik3 Zobacz posta
    Ta taśma za długo nie potrzyma. Jak masz zdolność manuale spróbuj Pattex do butów, ewentualnie Cyjanopan E, a najlepiej wyślij grip na gwarancję.
    To zależy jaką taśmę kupi i jaki duży kawałek jest do przyklejenia. Jeżeli kupi jakąś taniochę to fakt efekt będzie mierny, jeżeli powierzchnia do doklejenia jest nieduża to wtedy jak piszesz chyba lepiej na jakiś klej spróbować. Kiedyś w swoim starym SP320 wąską gumkę na gripie dokleiłem taśmę dwustronną i spełniło to swoją funkcję tylko, że taśma była z tych tanich więc po pewnym czasie zaczęła ta gumka trochę "jeździć". Na inna taśmę nie próbowałem bo ten Olek leży już w szafie od dawna nieużywany. W mojej Cytrynie dolną uszczelkę od prawych drzwi dokleiłem taką taśmą bo się odkleiła na odcinku 10 cm, najpierw zrobiłem to tanią taśmą i trzymało jakoś z miesiąc, więc kupiłem najdroższą jaka była w Castoramie i trzyma do tej pory i będzie już tak 3 lata.
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Awatar Guziol
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Nikon z kolei swoje gumy klei na 3M. Na Allegro sporo tego jest i są też bardzo cienkie.
    XZ-2 + CLA-12 + LC-63A
    10X42 EXWP I

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    I... brak 24mm, LX3 dla mnie lepszy, z drugiej strony jak patrzę na kadry z Ojcowa to nie mam pytań.
    Bój się Boga. Gorszego aparatu pod względem ergonomii niż lx3 w łapach nie trzymałem. Ten joystick koszmarem śni mi się po nocach. Obrazek z nowego Olka zabija rozpiętością tonalną Panasa Lx3. Znam oba aparaty na wylot.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Udowodnij
    To ja może za kolegę. Posiadam białą sztukę. Kobieta mnie przekonała Ale działa. Robi fotki. Ba, nawet sądzę, że na widok białego robale robią wielkie oczy

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	P7160053-Edit.jpg
Wyświetleń:	486
Rozmiar:	543,6 KB
ID:	128401

| OlyJedi Awatar zosia
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Jej... jakie tu dramaty odchodziły jak mnie chwilę nie było... czytałam z zapartym tchem

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów