Moja rezygnacja z uczestnictwa w Klubie Olympusu wynikała z faktu,że pozbyłem się aparatu Olympus XZ2.Osoby zadowolone z tego faktu zamieściły odpowiednie wpisy.Ja również odnoszę wrażenie,że niedługo liczba uczestników klubu ograniczy się do kilku osób,czego osobom które zamieściły"odpowiednie wpisy" serdecznie życzę.
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
@spe2Moja rezygnacja z uczestnictwa w Klubie Olympusu wynikała z faktu,że pozbyłem się aparatu Olympus XZ2.Osoby zadowolone z tego faktu zamieściły odpowiednie wpisy.Ja również odnoszę wrażenie,że niedługo liczba uczestników klubu ograniczy się do kilku osób,czego osobom które zamieściły"odpowiednie wpisy" serdecznie życzę.
Po tym co napisałeś bardzo się Cieszę, że sprzedałeś XZ-2 a jeszcze bardziej z faktu, że nie będziesz zaśmiecał tego forum jakimiś bzdurnymi dywagacjami. Miałem nic nie pisać ale po tym poście nie mogłem się już powstrzymać.
Żegnam ozięble![]()
Pozdrawiam - jaskier1969
http://flickr.com/photos/jaskierek
Przyznaję,że popełniłem błąd zamieszczając wpisy na tym forum,ponieważ nie zamieszczałem własnych zdjęć wykonanych Olympusem XZ2,ani też nie "piałem z zachwytu" na widok zdjęć innych uczestników forum,za co przepraszam i sprawę uważam za ostatecznie załatwioną.
Bez względu na to, czy zamieszczałbyś zdjęcia, czy też nie odbierałbym Cię jako osobę wyjątkowo upierdliwą.
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"