Strona 286 z 415 PierwszyPierwszy ... 186236276284285286287288296336386 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.851 do 2.860 z 4146

Wątek: Olympus XZ-2

| OlyJedi Awatar jarod69
    Mieszka w
    FWS
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Odp: Olympus XZ-2

A pokrowczyk ma ucha do paska czy nie - bo na foto to różnie jest...

ssonic
    :
    jestes nowy na forum
    rzeczywiście 10 dni krócej niż ty
    Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.

Siła reputacji
    12
    Moja galeria

W nawiązaniu do informacji o gripach,właścicielom Olympusa XZ2 proponuję zastosowanie takiego gripa:
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	hasselblad-stellar[1].jpg
Wyświetleń:	127
Rozmiar:	37,3 KB
ID:	128113  

Mieszka w
    Bydgoszczu ;)
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Hej. Pokrowiec http://www.allegro.pl/show_item.php?item=4553149503 ma pasek, w takim samym kolorze jak etui. Jest ze skóry. Nie rozwijał em go , żeby był fabryczny.

Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez spe2 Zobacz posta
    W nawiązaniu do informacji o gripach,właścicielom Olympusa XZ2 proponuję zastosowanie takiego gripa:
    Pozbywasz się swojego egzemplarza XZ-2?

| OlyJedi Awatar ssonic
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez jarod69 Zobacz posta

rzeczywiście 10 dni krócej niż ty
    He he... zasugerowalem sie liczba postow

Siła reputacji
    12
    Moja galeria

Odpowiadając na pytanie Mik 3 uprzejmie informuję,że sprzedałem Olympusa XZ2.W związku z powyższym" wypisuję się " z Klubu Olympusa,ku zadowoleniu jak sądzę niektórych osób.

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Dzien dobry wszystkim.
    Czy moze ktos podpowiedziec, jak dokopac sie do kompresji super fine? Mam u siebie nastepujacego mozliwosci:

LF + RAW
    LN + RAW
    MN + RAW
    SN + RAW
    RAW
    LF
    LN
    MN
    SN

Dzieki!

| OlyJedi Awatar strOOs
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

"JPEG: Nine record modes create JPEG image files with four options in each record mode for the degree of file compression to be applied. JPEG is a compressed file format. When the camera processes a captured JPEG image and saves it to the memory card, it uses algorithms to discard some of the data to make the file smaller. The process of mathematically reducing a file’s size by discarding some of its data is called compression. When the image is opened on a computer, the JPEG algorithms reconstruct the discarded data.

JPEGs are useful because their quality settings can be manipulated from the camera menu. The two factors that comprise JPEG quality are image size (determined by pixel count -- that is, literally, the number of pixels in an image) and compression ratio.

The jpeg image size options in this camera are L (Large), M (Middle) and S (Small). The compression options in this camera are SF(Super Fine) , F (Fine), N (Normal) and B (Basic).

The JPEG record modes in this camera are identified by a label that indicates their respective size and compression settings. The LF (Large Fine) and LN (Large Normal) JPEG modes have preset pixel dimensions and compression ratios that cannot be changed. The M and S JPEG modes are configurable. Customization of the desired Pixel Count and Compression settings is accomplished via the Set function located in the camera's Setup menu."

W Ustawieniach można wybrać, które opcje kompresji są dostępne.
    Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
    "Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez spe2 Zobacz posta
    Odpowiadając na pytanie Mik 3 uprzejmie informuję,że sprzedałem Olympusa XZ2.W związku z powyższym" wypisuję się " z Klubu Olympusa,ku zadowoleniu jak sądzę niektórych osób.
    <szok> <szok> <szok>
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez strOOs Zobacz posta
    "JPEG: Nine record modes create JPEG image files with four options in each record mode for the degree of file compression to be applied. JPEG is a compressed file format. When the camera processes a captured JPEG image and saves it to the memory card, it uses algorithms to discard some of the data to make the file smaller. The process of mathematically reducing a file’s size by discarding some of its data is called compression. When the image is opened on a computer, the JPEG algorithms reconstruct the discarded data.

JPEGs are useful because their quality settings can be manipulated from the camera menu. The two factors that comprise JPEG quality are image size (determined by pixel count -- that is, literally, the number of pixels in an image) and compression ratio.

The jpeg image size options in this camera are L (Large), M (Middle) and S (Small). The compression options in this camera are SF(Super Fine) , F (Fine), N (Normal) and B (Basic).

The JPEG record modes in this camera are identified by a label that indicates their respective size and compression settings. The LF (Large Fine) and LN (Large Normal) JPEG modes have preset pixel dimensions and compression ratios that cannot be changed. The M and S JPEG modes are configurable. Customization of the desired Pixel Count and Compression settings is accomplished via the Set function located in the camera's Setup menu."

W Ustawieniach można wybrać, które opcje kompresji są dostępne.
    Dzieki wielkie za blyskawiczna odpowiedz. Udalo sie znalezc.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów