nie wiem coś Ty tam znalazł bo mi wielkie Gie pokazuje tylko linki z naszego Forum, ale niech tam --- XZ-2 jest tak fajny że móglby własne forum mieć.
nie wiem coś Ty tam znalazł bo mi wielkie Gie pokazuje tylko linki z naszego Forum, ale niech tam --- XZ-2 jest tak fajny że móglby własne forum mieć.
A teraz proszę o podpowiedź odnośnie uzyskania efektu takiej rozpiętości tonalnej powyższej fotki....
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
Szkoda ze sie ta flara pojawila po lewej stronie, bo kolejne swietne zdjecie
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Tak myślałem patrząc na histogram... że cały się mieścinatomiast jeszcze myślałem o trybie backlight HDR.
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
W klubie Olympusa wyodrębniono m.innymi forum a w nim dział sprzętowy i grupę aparaty kompaktowe,a następnie konkretny model Olympus XZ2.Strony 1-284 zawierają praktycznie wszystko co związane jest z Olympusem XZ2.Czy nazwanie tego działu Klubem Olympusa XZ2 jest czymś niestosownym?
---------- Post dodany o 11:39 ---------- Poprzedni post był o 11:16 ----------
Podaję jeden z przykładów świadczących o tym,że w innych krajach istnieją również Kluby Olympusa .http://translate.google.pl/translate...start%3D10.Czy można tam znależć "wielkie Gie" jak pisze JAN S,trzeba się najpierw zapoznać z informacjami zamieszczonymi na forum.