Strona 207 z 415 PierwszyPierwszy ... 107157197205206207208209217257307 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.061 do 2.070 z 4146

Wątek: Olympus XZ-2

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Odp: Olympus XZ-2

Cytat Zamieszczone przez jarek_gd Zobacz posta
    On woli biegać z kamerą
    To rób mu zdjęcia jak biega z kamerą
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar ssonic
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

| OlyJedi Awatar markus74
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Galipette Zobacz posta
    Do tego typu fotek świetnie nadaje się dotykowy ekran. Większość ludzi nie zdaje sobie sprawy, że majstrując sobie coś przy aparacie nie dotykając spustu właśnie zrobiłeś sesję zdjęciową..
    Dokładnie, ksiądz na mszy też się nie zorientował

| OlyJedi Awatar koronax
    Mieszka w
    silesia
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

Co ci wpadło do głowy żeby z aparatem iść do kościółka

| OlyJedi Awatar markus74
    Mieszka w
    Ruda Śląska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez koronax Zobacz posta
    Co ci wpadło do głowy żeby z aparatem iść do kościółka
    Gwoli wyjaśnienia, aparat miałem przy sobie bo wracałem z parafialną grupą z pielgrzymki do Piekar. To właściwie nie była msza tylko krótkie błogosławieństwo na przywitanie pątników. Fotkę pstryknąłem z ciekawości jak sobie poradzi XZ-2 w dość ciemnym kościele. W styczniu br. będąc jeszcze w posiadaniu EPL-3 fotografując córkę podczas jasełek musiałem się wspomagać lampą błyskową bo bez doświetlenia aparat wspinał się na niebotycznie wysokie ISO. Jak widać na załączonym obrazku aparat zdał tekst znakomicie

| OlyJedi Awatar piotreek27
    Mieszka w
    LWO
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Witam, pytanie mam do użytkowników czy ktoś korzysta zamiennie z akumulatorków Hahnell HL-90B ? I ewentualnie proszę o opinie .

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Korzystam z Hahnella w E-520. Sprawuje się bezproblemowo tak jak oryginał od paru lat. Osobiście Hahnella brałbym w ciemno.
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar jarod69
    Mieszka w
    FWS
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Aku hahnel`a używam jako drugie dodatkowe od kilku lat w batterygripie w lustrzance i też nie ma problemów i raczej nie widzę jakiejś różnicy z oryginalnym akumulatorem jak robię na jednej bateryjce - bez uchwytu.
    Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.

| OlyJedi Awatar piotreek27
    Mieszka w
    LWO
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez jarod69 Zobacz posta
    Aku hahnel`a używam jako drugie dodatkowe od kilku lat w batterygripie w lustrzance i też nie ma problemów i raczej nie widzę jakiejś różnicy z oryginalnym akumulatorem jak robię na jednej bateryjce - bez uchwytu.
    Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Korzystam z Hahnella w E-520. Sprawuje się bezproblemowo tak jak oryginał od paru lat. Osobiście Hahnella brałbym w ciemno.
    Dzięki za info na temat akumulatorków, wedle rad zamówienie poleciało, będzie można na dłuższe spacery wychodzić

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Witam !
    Jestem tutaj nowy i chciałem podziękować za wiele merytorycznych informacji jakie mogłem na forum przeczytać.
    Od pewnego czasu miałem zamiar kupić jakiś aparat fotograficzny, mamy w domu stary Sony cyber schot i do robienia zdjęć u cioci na imieninach zupełnie wystarczał !
    Szukałem czegoś więcej, nie myślałem o lustrzance dlatego że to sprzęt duży,a więc mniej poręczny i koszt zdecydowanie droższy. Myślałem o Kompakcie zdolnym do wykonania dobrej jakości zdjęć. Na podstawie zamieszczonych na forum wypowiedzi doszedłem do wnisku że Olympus XZ_2 spełni moje oczekiwania. Mam pytanie czy wiadomo coś o następcy XZ2 ?
    Zdecydowałem się na zakup XZ 2 ale jeśli okaże się że w nie długim czasie pojawi się jego doskonalsza wersja to może warto poczekać ?
    Ostatnio edytowane przez Radoslaw6363 ; 4.06.14 o 11:22

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów