www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Zawsze można nabyć XZ-2 i do tego wizjer. Wyjdzie taniej (dużo)![]()
The question is, who cares?
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Skoro "jesteś z branży", to może uświadomisz nas jakie są perspektywy cenowe XZ-2? Od czasu wejścia na rynek tego modelu jego cena spadła znacząco, tak wiec domyślam się, że w najbliższych miesiącach nie powinniśmy się już spodziewać kolejnych obniżek, ale...zapytać zawsze można![]()
Ostatnio edytowane przez cointreau ; 26.05.14 o 15:06
Hmmm... Zapytałem w sklepie internetowym o szanse na pojawienie się ponowne XZ-2 i dostałem taką odpowiedź:
"Dzień dobry Panie Michale,
Dziękujemy za przesłanie zapytania.
Jeżeli chodzi o XZ-2 to niestety najprawdopodobniej nie będzie on już dostępny w naszym sklepie internetowym, ponieważ czekamy na wejście na rynek nowego modelu w miejsce XZ-2. Może Pan spróbować go nabyć u naszych dystrybutorów takich jak Euro RTV AGD, Media Markt, cyfrowe.pl czy Saturn.
W razie jakichkolwiek dalszych pytań pozostaje do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Emilia Górska
***PROSZĘ ZACHOWAĆ ORYGINALNĄ WIADOMOŚĆ PRZY ODPOWIEDZI NA EMAIL***
Olympus Polska sp. z o.o.
ul. Suwak 3
02-676 Warszawa
Centrum Obsługi Klienta
telefon:
00 800 67 10 84 00
00 800 67 10 83 00
e-mail:
serwis@olympus.pl
www.olympus.pl"
"Fotografując staraj się pokazać to, czego bez ciebie nikt by nie zobaczył." Robert Bresson
No i fajnie, kupiłem przestarzały aparat![]()
The question is, who cares?
To teraz albo ceny skoczą, albo spadną - w zależności od popytu. Najlepiej codziennie polować na porównywarce cenowej - czasem co kilka godzin zmieniają się ceny. Ja tak trafiłem na cenę 1075 zł. Obecnie w tym sklepie jest za 1150.
Na niższą cenę XZ-2 to już bym nie liczył bo i tak już jest bardzo niska jak na możliwości aparatu. Bardziej prawdopodobne jest powolne znikanie nowych egzemplarzy z półek sklepowych.
Pozdrawiam - jaskier1969
http://flickr.com/photos/jaskierek