Strona 178 z 415 PierwszyPierwszy ... 78128168176177178179180188228278 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.771 do 1.780 z 4146

Wątek: Olympus XZ-2

Awatar wulisu
    Mieszka w
    Edinburgh
    Siła reputacji
    12
    Moja galeria

Odp: Olympus XZ-2

PILNE .
    Przyszedł aparat niestety doszło cło ostatecznie zapłaciłem 995 zł tak więc deal życia to nie jest ale co tam cieszę się że mam ten aparat już się ładuje.
    Inna rzecz mnie interesuje czy jak kupowaliście pudełko było zaklejone, ktoś pamięta ? Oraz czy mieliście załączoną kartę gwarancyjną ? Ja nie może na rynek azjatycki nie dają , za to dostałem drugi grip w kolorze bordowym. W polskiej instukcji napisane jest że w pudełku powinien być pasek na nadgarstek na stronie olympusa oficjalnie nie ma takiej informacji jest tylko pasek na szyję. I ostatnia rzecz czy na wyświetlaczu mieliście jakąś ochronną folię ? Mój aparat był tylko w takiej ochronnej czarnej torebeczce. Ufff .. tak na szybko to tyle proszę napiście co i jak żebym miał pewność i mógł napisać do sklepu.
    Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar jaclas
    Mieszka w
    TBU
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez wulisu Zobacz posta
    PILNE .
    Przyszedł aparat niestety doszło cło ostatecznie zapłaciłem 995 zł tak więc deal życia to nie jest ale co tam cieszę się że mam ten aparat już się ładuje.
    Inna rzecz mnie interesuje czy jak kupowaliście pudełko było zaklejone, ktoś pamięta ? Oraz czy mieliście załączoną kartę gwarancyjną ? Ja nie może na rynek azjatycki nie dają , za to dostałem drugi grip w kolorze bordowym. W polskiej instukcji napisane jest że w pudełku powinien być pasek na nadgarstek na stronie olympusa oficjalnie nie ma takiej informacji jest tylko pasek na szyję. I ostatnia rzecz czy na wyświetlaczu mieliście jakąś ochronną folię ? Mój aparat był tylko w takiej ochronnej czarnej torebeczce. Ufff .. tak na szybko to tyle proszę napiście co i jak żebym miał pewność i mógł napisać do sklepu.
    Pozdrawiam
    Pudełko nie było zaklejone, drugiego gripa nie bylo, pasek tylko na szyję, wyświetlacz bez folii, aparat w czarnej torebeczce.

| OlyJedi Awatar koronax
    Mieszka w
    silesia
    Siła reputacji
    291
    Moja galeria

Ja też nie miałem pudełka zaklejonego. Pasek na szyję był w środku. Aparat raczej nie w torebeczce tylko może w takim woreczku czarnym .

Awatar wulisu
    Mieszka w
    Edinburgh
    Siła reputacji
    12
    Moja galeria

Uff.. To dobrze już myślałem że coś nie tak. Dziękuję wam nic jak tylko znajdę chwilę biorę się za aparat

Mieszka w
    Festung Breslau
    Siła reputacji
    15
    Moja galeria

Wracając do tematu chińskiej ładowarki i baterii - ktoś już ładował oryginał? Bo zamiennik się naładował, zapaliła się zielona lampka, ale oryginału jeszcze w niej nie ładowałem.

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez hasos Zobacz posta
    Wracając do tematu chińskiej ładowarki i baterii - ktoś już ładował oryginał? Bo zamiennik się naładował, zapaliła się zielona lampka, ale oryginału jeszcze w niej nie ładowałem.
    Dzizas, tak zapal sie zielona, dlaczego mialoby byc inaczej?

pozdroofka
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

| OlyJedi Awatar jaskier1969
    Mieszka w
    Jaworzno
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Oraz czy mieliście załączoną kartę gwarancyjną ?
    Mój przyszedł z Japonii i miałem dołączone wszystkie papierki. Zarejestruj aparat na stronie Olympusa to zobaczysz czy masz gwarancję. W moim przypadku po rejestracji dostałem dodatkowe 6 miesięcy gwarancji.
    Pozdrawiam - jaskier1969
    http://flickr.com/photos/jaskierek

Awatar wulisu
    Mieszka w
    Edinburgh
    Siła reputacji
    12
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez jaskier1969 Zobacz posta
    Mój przyszedł z Japonii i miałem dołączone wszystkie papierki. Zarejestruj aparat na stronie Olympusa to zobaczysz czy masz gwarancję. W moim przypadku po rejestracji dostałem dodatkowe 6 miesięcy gwarancji.
    Czemu nie warto spróbować , zawsze myślałem że na rzeczy zakupione w Azji nie ma gwarancji w Europie.
    Ja kupiłem z Hongkongu.
    HuRrrrrrraaaaaaa..!!!!
    Zarejestrowałem i mam gwarancję i też dodatkowo 6 miesięcy , kolego jaskier1969 masz u mnie duże piwko
    Product warranty

+ 24 months standard warranty

Total warranty valid until: 20/05/2016
    Ostatnio edytowane przez wulisu ; 22.05.14 o 18:23

Mieszka w
    Festung Breslau
    Siła reputacji
    15
    Moja galeria

Właśnie zarejestrowałem i też dostałem dodatkowe 6 miechów - fajna sprawa. Rozumiem, że w razie wysyłki do serwisu, serwis po SN sprawdzi, że produkt ma przedłużoną gwarancję?

| OlyJedi Awatar jaskier1969
    Mieszka w
    Jaworzno
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

HuRrrrrrraaaaaaa..!!!!
    Zarejestrowałem i mam gwarancję
    Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że nie będziesz musiał z niej korzystać

Ps. Zazdroszczę miejsca zamieszkania, piękne stare Szkockie miasto. Tematów na świetne zdjęcia cała masa
    Miałeś pecha z tym cłem a raczej VAT-em. Mój przyszedł do Irlandii EMS-em i nie zapłaciłem VAT-u
    Pozdrawiam - jaskier1969
    http://flickr.com/photos/jaskierek

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów