Strona 157 z 415 PierwszyPierwszy ... 57107147155156157158159167207257 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.561 do 1.570 z 4146

Wątek: Olympus XZ-2

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Odp: Olympus XZ-2

Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    To jak kolezanka nie ma cisnienia, to niech sie wstrzyma miesiac.
    Musi kupować JUŻ. Przed chwilą zdecydowaliśmy - RX100 II. Przeważyły - nie bijcie! - filmiki.
    Sorry Oly mówił Janko, mówili inni, filmiki teraz są nawet w głupich Lumiach (1020) i to prawie każdego rodzica rajcuje.

XZ-2@Janeczek, jak zdecydujesz za ile, daj mi znać. Straszną frajdę mam za każdym razem gdy tylko pstrykam XZ-1 a filmiki mam w GH2.
    Tak, słuchaj mój też to ma.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

| OlyJedi Awatar zosia
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Zdrada!

Janeczek, ja do tej pory myślałam że ty żartujesz z tymi zapasowymi aparatami. Co ty z nimi robisz?

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez zosia Zobacz posta
    Janeczek, ja do tej pory myślałam że ty żartujesz z tymi zapasowymi aparatami. Co ty z nimi robisz?
    Zapewne przeżuwa i wypluwa

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Zdrada!
    A właśnie że nie. Ja nadal twierdzę, że lepszy byłby XZ-2, ale ostatecznie nie ja płacę/używał będę.
    Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko
    cały dzień Plejstejszyn.

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria

Zdrada!

Jaka zdrada? Zona zadowolona, chyba....

Charakter pracy wymaga bym mial przynajmniej jeden zapasowy XZ-2 czasami sa 2, roznie bywa, z czego glownie leza w kartonie nieuzywane.
    Po sezonie pozbywam sie albo nowek, albo tych lekko uzywanych, oczywiscie w dobrej cenie.
    Wyprzedac do 0 sie nie oplaca, bo gdzie ja kupie tak dobry aparat za tak smieszne pieniadze?

pozdroofka
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

| OlyJedi Awatar Darekw1967
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    54
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    A właśnie że nie. Ja nadal twierdzę, że lepszy byłby XZ-2, ale ostatecznie nie ja płacę/używał będę.
    Witam !

Robilem foty XZ-2 i RX100II i filmowalem i powiem Ci tak... RX100II wymiata jako uniwersalny aparat dla bardzo wymagajacych
    uzytkownikow.

Ma wiecej mozliwosci od XZ-2 i po mimo ciemniejszego obiektywu mozna nim robic genialne fakosciowo foty i swietnie nim filmowac.

XZ-2 robi takze wysokiej jakosci foty ale nie ma tego co RX100II i tutaj jest wlasnie ta roznica i warto sie zastanowic
    czy chcemy miec glownie dobry aparat do fot... czy miec jeszcze wiecej mozliwosci i za to dodatkowo zaplacic.

Pozdrawiam
    Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    111
    Moja galeria

Wymiata, nie wymiata. Pewnie jest świetny. Tylko kosztuję 2 X XZ-2 A jeśli już się coś porównuje i jest blisko, bardzo ważnym zakupowym czynnikiem jest cena. No ale każdy ma inne priorytety z którymi trudno dyskutować

| OlyJedi Awatar jaclas
    Mieszka w
    TBU
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Darekw1967 Zobacz posta
    Witam !

Robilem foty XZ-2 i RX100II i filmowalem i powiem Ci tak... RX100II wymiata jako uniwersalny aparat dla bardzo wymagajacych
    uzytkownikow.Pozdrawiam
    Przede wszystkim dla bardziej zasobnych użytkowników.
    Wydać ~2400 zł, a 1200 lub jeszcze dużo mniej, to jest wielka różnica. Niestety dla znacznej większości

| OlyJedi Awatar Darekw1967
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    54
    Moja galeria

Witam !

Jeszcze niedawno XZ-2 kosztowal okolo 2000 zl a od jakiegos czasu cena ladnie spadla do okolo 1200 zl wiec jest to idealna propozycja dla
    wielu klientow co chca miec glownie dobry i tani sprzet co produkuje ladny obrazek.

Jednak zwroc uwage, ze kupowanie aparatu i kamery hd to tez nie maly wydatek a RX100II spelnia te dwie funkcje calkiem niezle.
    Olympus stworzyl niezly i tani aparat XZ-2 ale filmowanie potraktowal bardzo marginalnie podobnie jak w innych swoich modelach.

Pozdrawiam
    Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak

| OlyJedi Awatar gietrzy
    Mieszka w
    Kielcach
    Siła reputacji
    106
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Darekw1967 Zobacz posta
    Robilem foty XZ-2 i RX100II i filmowalem i powiem Ci tak... RX100II wymiata jako uniwersalny aparat dla bardzo wymagajacych uzytkownikow.
    Dzięki uspokoiłeś mnie trochę. Mógłbyś mi powiedzieć czy ma S-krzywą? I czy da się wyłączyć wyostrzanie w stylu obrazka dla trybu: filmiki?
    Oly imho by zamiótł Sonówką gdyby miał coś z LX3: 24mm
    cały dzień Plejstejszyn.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów