Janeczku, ale tam można baterię ładować, nie trzeba od razu nowego odpakowywać![]()
Janeczku, ale tam można baterię ładować, nie trzeba od razu nowego odpakowywać![]()
Obsessszyyynnnn.
Wygraleeeem!!!! jeeee!!!!!
XZ-2, to jeszcze musi troche popracowac, najwiecej, to ja mialem kiedys S3Pro
pozdroofka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Nie samym foceniem żyje człowiek- zdjęcia z wczorajszego spotkania robione xz2 (dobrze, że mieści się z futerałem pod kurtką, bo trochę pokapało z nieba). W trzecim dziwnie wali się horyzont a było robione z włączoną poziomicą i na 100% pokazywała zielony kolor... hmmm. Aha - bym zapomniał: dzięki, ale nie wiem dla kogo
![]()
Ostatnio edytowane przez jarod69 ; 12.05.14 o 22:16
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
Nie wiem co masz na myśli pisząc regulować ale można ją wypoziomować kładąc aparat na idealnie równej powierzchni i zapisując aktualne ustawienia jako odnośnik do poziomu i pionu dla niej. W sumie to powierzchnia nie musi być równa jeśli chcesz aby aparat przyjął pion i poziom taki jak mu zadałeś.
Ostatnio edytowane przez jaskier1969 ; 12.05.14 o 22:27
Pozdrawiam - jaskier1969
http://flickr.com/photos/jaskierek
Poziomica była ustawiona jak fabryka zrobiła - ja nie przestawiałem (chociaż można - str 64 i 91 instrukcji obsługi) a była kiedyś sprawdzona. Motorki wszystkie schylone na lewo i może to wygląda tak dziwnie.
Ostatnio edytowane przez jarod69 ; 12.05.14 o 22:41
Najlepszy aparat fotograficzny to ten, który masz przy sobie.
Gdzieś posiałem ładowarkę do XZ-1. Możecie podać linki do sklepów w PL, gdzie taki towar jest na stanie, ewentualnie do tygodnia sprowadzą?
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.