pozdrawiam
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Janeczek ; 26.06.13 o 17:59
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Witam,
W zasadzie jestem już zdecydowany na Olympusa XZ-2. Szukając najlepszej ceny, wpadłem na ofertę
z niemieckiego ebaya, wersja biała za 282euro /ok 1219zł/ z darmową dostawą z Hong Kongu.Cena podejrzanie niska, czy to nie jest podróbka lub coś w tym stylu?
W Gdańsku taki sam aparat widziałem za 1871zł.
Miał ktoś z Was z takim zakupem do czynienia? Proszę o Wasze opinie.
Pozdrawiam,
http://www.ebay.de/itm/Olympus-XZ-2-...item4d0d1d1841
Ostatnio edytowane przez erithpe ; 10.07.13 o 13:37
Dzięki za uwagę.Dolicz do tego jeszcze urząd celno-skarbowy i zobaczysz czy będzie taniej.
Tym akurat się nie martwię. Znalazłem równie dobrą cenowo ofertę z UK bez dodatkowych taxów itp.
Teraz tylko muszę przemyśleć kwestię gwarancji - zgodnie z uwagą Romka
Koszyk z XZ-2
Subtotal 237.48
Shipping & Handling 19.62
(Ship From UK - No Tax
- By Royal Mail / DPD
/ City-Link - Delivery Time:
7-18 Days (w/ Tracking))
Grand Total: 257.10 pounds
Ostatnio edytowane przez erithpe ; 10.07.13 o 16:51
Ew. możesz jeszcze rzucić okiem na aukcje na ebay
Olympusmarketto chyba oficjalne konto Olympusa, na którym sprzedają sprzęt refurbished - minus taki, że nie wysyłają (nie wiedzieć dlaczego) do Polski. Jak masz jakiegoś znajomego w np. Niemczech to może wyrwiesz jeszcze taniej
Czy ktoś może coś powiedzieć o dedykowanym telekonwerterze do XZ-2 ? Jak taki zestaw się spisuje ?
XZ-2 / E-510 / ZD14-42 / ZD 14-54 / ZD 70-300 / FL36R / statyw SLIK PRO 330D
Zgadza się, zakup w europejskiej dystrybucji: 2 lata gw. Wspomniany sklep z UK, importuje sprzęt z spoza UE, taxy biorą na siebie, niestety gwarancja: tylko rok. Przy okazji inne aparaty (P7700, G15) też mają w świetnych cenach.
Pozstawał więc wybór, nowy importowany z roczną gw. za ok 1260zł, czy zakup w PL za 1871 z 2letnią gw.
Na szczęście Amazon Uk ma dobrą promocję, cena w środku widełek, 2 lata gwarancji. Dziękuję Wszystkim za udział w dyskusji.
Pozdrawiam