Strona 104 z 415 PierwszyPierwszy ... 45494102103104105106114154204 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.031 do 1.040 z 4146

Wątek: Olympus XZ-2

| OlyJedi Awatar koronax
    Mieszka w
    silesia
    Siła reputacji
    291
    Moja galeria

Odp: Olympus XZ-2

Wyłączyłem wszystkie dźwięki. Coś tam słychać. Takie ciche " coś ". Takie cichutkie. Jeszcze teraz sprawdzałem. Chodziłem ostatnio po mieście i jak robiłem fotki to nie zwracałem na to uwagi.
    No i nie ma tak że nic nie słychać. Takie ciche pstyknięcie słychać tylko.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Jak jest naprawdę cicho to słychać jak ustawia ostrość i potem samą migawkę, ale wystarczy, że już masz jakieś dźwięki w otoczeniu, ktoś gada, to jest to praktycznie do pominięcia. Jak będziesz robił na dworze, to możesz uznać, że nie słychać nic. No chyba, że w szczerym polu o drugiej nad ranem
    The question is, who cares?

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria

Aaaa - nie pomyślałem, że tam jest przecież migawka centralna. Nie powinno walić jak w Penach, no i czas synchro znacznie krótszy.
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi Awatar zosia
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Heja. Właśnie przebiłam się przez 104 strony zachwytów nad xz2 (współczuję tym, którzy będą to chcieli zrobić za następne parę miesięcy :P) co już zupełnie mnie utwierdziło w przekonaniu że pragnę go całym sercem. Jako że chcę jak najszybciej zostać jego posiadaczką moje pytanie: gdzieście go kupili za 1000zł? Bo ja trafiłam w MM i Fotojokerze za 1200 zł i w obu przypadkach powystawówki (staromodna jestem, pragnę dziewiczego).

| OlyJedi
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

Widziałem na własne oczy w MM w Poznaniu - Franowo. Wyżej napisał ktoś że na stronie internetowej MM z wyborem sklepu w Poznaniu dostaje się tę cenę 999 PLN.
    Pozdrawiam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez zosia Zobacz posta
    Heja. Właśnie przebiłam się przez 104 strony zachwytów nad xz2 (współczuję tym, którzy będą to chcieli zrobić za następne parę miesięcy :P) co już zupełnie mnie utwierdziło w przekonaniu że pragnę go całym sercem. Jako że chcę jak najszybciej zostać jego posiadaczką moje pytanie: gdzieście go kupili za 1000zł? Bo ja trafiłam w MM i Fotojokerze za 1200 zł i w obu przypadkach powystawówki (staromodna jestem, pragnę dziewiczego).
    W Fotojokerze dyskusja ze sprzedawca mija się z celem (chyba, że ja na takiego trafiłem) i jest "nie, bo nie". W MM można spróbować negocjować cenę, ale jakiegoś wielkiego szału też nie będzie, mi się udało od ceny wyjściowej, 40zł urwać. W ramach całej kwoty szału nie ma, ale z drugiej strony można było za to pokrowiec na aparat kupić.
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez zosia Zobacz posta
    Udzielaj sie na forum, pokazuj fotki, zaczynaj ciekawe watki, a z pewnoscia niebawem sie dowiesz gdzie da sie kupic XZ-2 znacznie taniej

pozdroofka
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

| OlyJedi Awatar zosia
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Dzięki z info, szkoda że nie przeczytałam kilka minut wcześniej Jednak mam strasznego pecha - bo jak patrzyłam przed chwilą było faktycznie 999 które się zmieniało z 1200 w ostatnim kroku a jak chciałam zamówić za kilka minut to już była cena 1200 ;/ Zadzwoniłam do nich z nadzieją że może to jakiś błąd i powiedzieli że faktycznie w centrali zmienili cenę właśnie przed chwilą. Byłam zdecydowana kupić za 1200 ale teraz to już mi trochę żal... z jednej strony chciałabym już mieć go w łapkach, z drugiej strony te 200 zeta to faktycznie futerał, karta i nawet jeszcze coś by się wycisnęło.

Ja też w fotojokerze probowałam jakoś negocjować ale pan powiedział że aparat powystawowy jest praktycznie niedotykany, bo mało kto się interesuje olympusem, więc cena jaka jest i koniec. Z kolei MM to taki sklep, w którym wolę nie kupować (złe doświadczenie z kupionym porysowanym lapkiem)... chyba że właśnie cena zmiana totalnie konkurencję, to jestem skłonna przełknąć ten dodatkowy stres przy otiwraniu pudełka :P
    Ostatnio edytowane przez zosia ; 9.04.14 o 11:16

| OlyJedi
    Siła reputacji
    113
    Moja galeria

W zakupach pośpiech nie jest dobrym doradcą... poczekaj, wkrótce święta, MM lubi robić promocje np. zwrot 50 zł za 500 zł zakupów... jestem głęboko przekonany że wkrótce znajdziesz taki sklep gdzie kupisz XZ-2 w dobrej cenie (tak de facto nawet obecna jest bardo dobra)
    Szukam linka do "Autobana"
    ---
    "Do Zobaczenia"

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria

w euro rtv też masz za 1200 zł i możliwość wzięcia tego na 40 rat bez procentu (tylko się nie daj namówic na dodatkową gwarancję i ubezpieczenie, to wtedy rzeczywiście będzie te 0%).
    Tak jak napisal Janeczek. Poudzielaj się na forum, zdobądź status OlyJedi to i niespodziankowo XZ-2 zaskoczy ceną

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów