G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Brawo za światło i kolor. Wyszła złoto-posrebrzona jesień. Same kadry niestety nie zachwycają. 195- ciężki pień przy krawędzi zdięcia po prostu wygląda ciężko. Jeśli miał bym wybrać najlepsze z tej wrzuty to by była fota 197. Reszta jakoś bez zachwytu...
edit..
Podoba mi sięjeszcze 194. Ten element konstrukcji wnosi jest wartością dodaną IMHO![]()
Ostatnio edytowane przez fazi75 ; 21.11.15 o 17:45
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Mnie przeszkadza. Użycie pnia jako elementu dominującego jest dobrym posunięciem. Nie podoba mi jego miejsce w kadrze. Moim zdaniem trzeba by przeciąć go prawą krawędzią(tak aby zamknąć nim kadr) albo wprowadzić bardziej w kadr czyniąc tym prawdziwy mocny punkt. A tak jego umiejscowienie jest nijakie.
Niewiele, ale jednak
Czy u Ciebie w wątku można grzebać?
Ja tam grzebał nie będę , zwłaszcza w ostatnich jesienno-mglistych... Nie ma co grzebać - świetne.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 21.11.15 o 19:42