Pierwsza fotka:
Cena 399 Euro z kitem
Pierwsza fotka:
Cena 399 Euro z kitem
Szkoda, że (póki co) nie ma żadnego punktu odniesienia co do rozmiaru. Jeśli tu jest Slony sensor to takie ***nko powinno rządzić z 17/2.8.
Swoją drogą poszliby w Samsunga i wbudowali w to telefon.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Jak nie ma odniesienia? Bagnet w każdym mikrusie masz taki sam.
---------- Post dodany o 09:05 ---------- Poprzedni post był o 09:04 ----------
Czyli jeżeli chodzi o szerokość i wysokość, to rozmiary są porównywalne do e-pm1.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Podobny do E-PL1.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Nie chcieli robić prostokąta z zaokrąglonymi rogami - wiadomo dlaczego![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ciekawe, czy ma wbudowaną lampkę. Najlepiej taką wyskakującą z automatu, gdy trzeba. W modelu entry level wszelkie dodatkowe gadżety, które trzeba podłączać, tylko odstraszają użytkowników, do których ten aparat jest kierowany.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Niekoniecznie odstraszają, wielu woli mieć worek dodatków. Zresztą mam nadzieję, że lampy nie będzie na pokładzie - nie potrzebuję. Jeśli tylko przycisk ''video'' da się podpiąć pod AE (bo na pewno osobnego AE nie będzie) i pozostanie pełen manual jak w większych body, będzie mój zaraz jak będzie dostępny. 16Mpx, prawie 7EV dynamiki, wymiary hotelowego mydełka - czego chcieć więcej?
Chyba, że w piątce będzie nowa stabilizacja, a tu nie - wtedy warto będzie rozważyć dopłatę.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro